Cum a slăbit Minodora și câte kilograme are acum: "Nu mă abțin la nimic"

Publicat pe

Minodora a reușit, până acum, să slăbească aproape jumătate din greutatea ei și a uimit pe toată lume prin voința și determinarea de care a dat dovadă. Pentru a-și menține greutatea, Minodora spune că are câteva trucuri ce dau rezultat și o ajută să-și mențină tabieturile, dar fără să se mai îngrașe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Minodora a reușit să slăbească 40 de kilograme în 2 ani. Artista a ajuns la 60 de kilograme după ce a apelat la un truc genial. Face sport cât de des poate, nu s-a abținut de la nimic atunci când vine vorba despre mâncare, dar a redus cantitățile și astfel reusește să-și mențină greutatea actuală.

„De la 100 de kilograme am pornit, acum am 60. Oamenii știu că eu sunt la maxim, indiferent de kilograme. Nu mai pot mânca, nu mai am poftă de mâncare, în primul rând. De aici e totul.

Gătesc la fel de mult, văd multă mâncare în fața mea, în fiecare colț al casei sunt dulciuri. Dacă le văd atât de mult, nu îmi mai trebuie. Poate mănânc o eugenie, deci tot ca pe vremuri.

Gust câte puțin, îmi fac orice poftă, dar puțin. Nu mă abțin la nimic. Îmi plac ouăle sub orice formă, prăjite, fierte.

Aveam o bandă pe care o puneam în fața televizorului, nu alerg, dar merg foarte mult, cu un kilogram în fiecare mână. Cam o oră fac acest lucru. Liviu a stricat banda, e foarte greu', a zis Minodora la Vorbește lumea, de la Pro TV.

Citește și: Cum arată Minodora în colanți și haine transparente, după ce a slăbit 40 de kilograme

Citește și: Minodora a slăbit 20 de kilograme cu ajutorul unor picături care îi taie pofta de mâncare: „Mâncam nonstop, chiar dacă am stomacul tăiat!'

Citește și: Minodora a scăpat de o boală gravă prin operația de micșorare a stomacului: ‘La noi în familie toți au diabet’

Cum a slăbit Minodora și câte kilograme are acum

Artista nu a ascuns niciodată faptul că a apelat la o operație de micșorare a stomacului, după ce a încercat mai multe diete care, mai devreme sau mai târziu, își arătau efectul yo-yo, Minodora revenind la greutatea inițială. Iată însă că, după operație, artista a reușit să slăbească enorm și, cu puțin autocontrol, să-și păstreze greutatea optimă.

Minodora a avut grijă să se bucure de o masă îmbelșugată luată alături de apropiați după sărbători, ținând cont că a urcat pe scenă de Crăciun, dar și de Revelion.

„Am muncit de Crăciun și de Revelion, am cântat și am petrecut după. Nu puteam să nu fac și eu masa de Crăciun.

Am fost bine primiți în Londra și în Madrid, m-am simțit extrem de iubită. Este incredibil, foarte bucuroasă sunt', a mai spus Minodora.

Cum își menține Minodora greutatea după ce a slăbit 40 de kilograme

După ce a slăbit nu mai puțin de 40 de kilograme, Minodora mărturisește că mănâncă de toate, însă cu limită.

„Am ajuns unde mi-am dorit. Am acum 60 kg, de la 100. Am slăbit în doi ani, treptat. Mă simt bine, sunt ok, am slăbit sănătos, mănânc carne, cu limită, ouă, salate, de toate’, a spus Minodora.

„Eram la un pas să fac diabet, iar operația de tăiere de stomac te ajută cu diabetul. Am fost foarte, foarte aproape, grăsimea nu aduce nimic bun niciodată, acum am scăpat, mai iau vitamine’, a mai mărturisit Minodora.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter