Ștefan Ciuculescu de la Survivor s-a despărțit de iubită: "E prea mult..."

Publicat pe

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România nu a început anul deloc bine. Fotbalistul s-a despărțit de iubita lui și nu are gând să își mai facă o altă relație în 2022. Despre separarea definitivă a vorbit chiar sportivul, în cadrul emisiunii pe care o moderează.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Ciuculescu și Marina erau împreună din data de 12 august 2021. Cei doi păreau extrem de fericiți împreună, iar fostul concurent de la Survivor România chiar a decis să o prezinte tuturor.

Însă, se pare că dragostea nu a durat prea mult între aceștia și au ajuns la despărțire, după doar câteva luni de relație. Iată ce spune sportivul despre viața lui amoroasă.

Citește și: Ștefan Ciuculescu de la Survivor are o nouă iubită! Primele imagini cu cea care l-a cucerit

Citește și: Primele imagini cu Ștefan Ciuculescu după ce s-a întors de la Survivor. Ce a declarat despre Elena și Zanni

Citește și: De ce a murit, cu adevărat, Victor Socaciu. Soția a spus ce probleme de sănătate avea:„Post-COVID, acumula lichid la plămâni…’

Citește și: Mihai Trăistariu a făcut scandal la Eurovision și NU mai participă în 2022:„Din acest motiv absentez’

Ștefan Ciuculescu de la Survivor s-a despărțit de iubită

Ștefan Ciuculescu și Marina au început să formeze o relație din luna august a anului 2021. Păreau extrem de îndrăgostiți împreună, iar fostul concurent de la Survivor România spunea că s-au mutat împreună la doar o zi după ce au decis să fie împreună.

„Nu ar fi fost loc de o aventură cu această persoană cu care sunt din data de 12 august. Așa că… Marina, sper că nu te uiți la această emisiune. E o relație foarte ok. Mă simt foarte bine. Sper că e treaba reciprocă. Mă bucur că am cunoscut-o și că… Sunt foarte direct în situația asta. Locuim sub același acoperiș, nu de pe 12 august, ci de pe 13 august.

(…) Mie îmi plac fetele simple, naturale. Eu sunt foarte romantic. În fine, mie îmi place, mă simt bine. Mă simt în largul meu. Sper că și ea la fel. Sper cu ocazia asta să treacă și ea peste micile momente de gelozie', spunea Ciuculescu în urmă cu câteva luni.

Ei bine, se pare că iubirea nu a ținut prea mult și sportivul a revenit la burlăcie. Mai exact, în emisiunea pe care o moderează, a spus că anul acesta vrea să-l petreacă singur.

De asemenea, și-a dat seama că preferă libertatea și că nu poate sta alături de o persoană care vrea 24 din 24 atenția lui.

„În 2022 vreau să fiu singur. Eu mai sunt și cu libertatea. Pentru mine, unul, e prea mult. Și acasă, și la lucru, și pe drum', a declarat Ștefan Ciuculescu la Wownews.

sursă foto- Facebook și captură video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter