Cine este și cum arată mama lui Smiley. Ioana Maria și-a sprijinit fiul necondiționat

Publicat pe

Cine este și cum arată mama lui Smiley. Fără doar și poate, Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. De-a lungul anilor a reușit să își construiască o carieră de succes și să își deschidă o casă de producție, HaHaHa Producțion. Cu toate astea, putini sunt cei care știu cine este femeia care i-a dat viață și care l-a spriinit necondiționat în cariera de artist. Iată cum arată Ioana Maria, mama lui Smiley!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată mama lui Smiley. Smiley, pe numele său real, Andrei Tiberiu Maria și-a creat o carieră de succes, după ce a muncit ani de zile. De asemenea, artistul a declarat în nenumărate rânduri că părinții săi au fost cei care l-au sprijinit necondiționat în toți aceștia ani.

Cine este și cum arată mama lui Smiley. Ioana Maria și-a sprijinit fiul necondiționatCine este și cum arată mama lui Smiley. Ioana Maria și-a sprijinit fiul necondiționat

Cine este și cum arată mama lui Smiley. Artistul a fost susținut necondiționat de părinții săi. Deși este cunoscut de multă lume, Smiley a fost discret cu informațiile despre familia sa. Iată cum arată mama artistului!

Citește și: Cum arată vila de lux, de 300.000 de euro, în care locuiesc Smiley și Gina Pistol. Camera fiicei lor este deosebită

Citește și:Ce s-a întâmplat în camera de hotel, când Smiley și Pavel Bartoș au dormit împreună: „El era înfofolit cu pijama, eu dormeam gol pe vremea aia”

Citește și:Cu ce s-a ales Valentina Pelinel după divorțul de Cristian Boureanu: „Se ocupă avocatul. Știu că mai erau două terenuri”

Citește și:Misha, reacție nervoasă după ce un bărbat i-a trimis poze indecente fiicei sale, pe internet: „Tremur”

Cine este și cum arată mama lui Smiley

Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară. Cântărețul formează un cuplu cu Gina Pistol, iar împreună au o fetiță minunată. De asemenea, artistul are o familie frumoasă, iar părinții săi l-au susținut în cariera sa. Putini sunt cei care știu cine este și cum arată mama lui Smiley.

Ioana Maria a lucrat la Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice din Pitești. Mama artistului i-a fost alături acestuia când a decis să se facă cântăreț, iar peste ani, fiul ei avea să devină unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țară. După ce Smiley și-a deschis propriul studio, HaHaHa Production, Ioana Maria are grijă de casa de producție a fiului ei.

Smiley, mesaj emoționant pentru femeile din viața lui

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Smiley a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, special pentru femeile din viața lui. De asemenea, artistul a publicat și o imagine în care apare alături de iubita lui, fiica, mama și bunica lui.

În toți anii ăștia, cred că s-au spus cam toate mesajele frumoase de 8 martie. Poate un lucru s-a omis. Să știți că voi sunteți principalul motiv care ne împinge să trecem peste momente grele, să ne bucurăm de fericire, să trăim mai împliniți. Împreună cu voi. La mulți ani tuturor femeilor! Sunteți vis', a scris artistul pe Facebook.


Smiley le este recunoscător părinților săi

După ani de muncă, Smiley a devenit un artist important în România. Și-a dorit încă de mic copil să devină artist, iar cu sprijinul părinților săi a reușit să-și împlinească visul. În urmă cu ceva timp, Smiley declara că le este recunoscător părinților săi pentru tot ce i-au oferit.

Datorită lor sunt ceea ce sunt acum. Eu sunt rezultatul lor. N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut şi vreau să fac. Spre exemplu, tata n-a fost de acord să mă apuc de cântat în formaţia Simplu. Probabil că asta m-a şi motivat. Fară să-şi dea seama, ei mă motivează tot timpul. Chiar şi când şi-au propus să mă descurajeze. Am fost tot timpul apropiat de ai mei', a declarat Smiley, potrivit Fanatik.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă