Cine este și cum arată soția lui Lucian Mîndruță. Ioana i-a dăruit doi fii

Publicat pe

El este un cunoscut jurnalist și om de televiziune, însă puțini știu cine este și cum arată soția lui Lucian Mîndruță. Ioana i-a dăruit doi fii, este o mamă și o soție dedicată și, în egală măsură, un medic neurolog de excepție. Cei doi sunt căsătoriți din 1999 și, chiar dacă mariajul lor a trecut și prin momente dificile, le-au depășit împreună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Lucian și Ioana Mîndruță sunt împreună de 24 de ani și, chiar dacă el este extrem de discret în privința vieții personale, nu o dată a vorbit cu emoție, dar și cu multă apreciere despre soția sa. Cei doi sunt căsătoriți din anul 1999 și au împreună doi fii, Matei și Mihai. Ioana mai are o fiică, Andreea Cheroiu, dintr-o căsnicie anterioară, iar în urmă cu trei ani, Lucian Mîndruță și soția lui au devenit bunici.

Cine este și cum arată soția lui Lucian Mîndruță. Ioana i-a dăruit doi fiiCine este și cum arată soția lui Lucian Mîndruță. Ioana i-a dăruit doi fii

Cine este soția lui Lucian Mîndruță și cum s-au cunoscut

El este cunoscut de o țară întreagă, prin natura profesiei, însă puțini știu cine este soția lui Lucian Mîndruță, Ioana preferând să stea departe de lumina reflectoarelor. Partenera de viața a jurnalistului împlinește 55 de ani pe 2 septembrie și este de profesie medic neurolog. De altfel, așa i-a adus și viața împreună. Ioana și Lucian Mîndruță s-au cunoscut la spital, unde el își adusese bunica, și de atunci au rămas împreună.

Citește și: „Mă felicit. N-aș ști ce valori să-i induc'. De ce nu-și dorește Alexandra Velniciuc să devină mamă

Citește și: „Crește-ți copiii și vei ști cât datorezi părinților tăi'. Gina Matache a reacționat dur după mesajul Oanei Matache

Citește și: Cătălina Ponor a postat prima imagine cu chipul fiului ei. Cum arată micuțul Vlad, la două luni

„Lucian își însoţea bunica și o aducea la camera de gardă pentru un episod cu pareză și probleme de vorbire. S-a întâmplat să fiu medicul de gardă din ziua aceea și am coborât să o examinez. Cum era vară și frumos afară, eram obișnuiţi cu tinerii care aduceau bătrânii pe care îi aveau în îngrijire, susţinând că au o problemă acută ca să poată pleca la mare fără grija lor și să-i știe în spital. Am coborât cu ideea aceasta în minte, dar am fost surprinsă să văd o bătrână cu un accident vascular, acut, dar bine îngrijită, prosperă, care avea un nepot foarte grijuliu căruia nici nu-i trecea prin cap să o abandoneze.

M-a impresionat din start felul delicat în care se purta cu ea, mi s-a părut că spune ceva frumos despre el. Am continuat să vorbim despre bunica, apoi despre noi , totul s-a desfășurat rapid și ne-am trezit căsătoriţi', povestea Ioana Mîndruţă pentru viata-medicala.ro.

Ioana Mîndruță: „A fost frumos și greu în același timp”

Atât Ioana, cât și Lucian Mîndruță au avut dintotdeauna cariere solicitante, începutul relației fiind unul destul de dificil. Ea – medic, el – jurnalist, timpul dedicat vieții de cuplu era limitat, însă au reușit să treacă peste toate provocările, reușind să găsească timp și pentru ei.

Lucian prezenta jurnalul de seară de la PRO TV și termina după miezul nopţii. Eu mă trezeam la 6 dimineaţa și ajungeam acasă când pleca el. Sâmbătă avea o emisiune de dimineaţă și eu se întâmpla să fac gărzi destul de des. Ne mai rămânea duminica și asta cam de două ori pe lună. Amândoi ne iubeam meseriile foarte mult și în același timp încercam să profităm de orice moment în care am fi putut fi împreună fie, chiar și pentru un prânz în oraș sau o excursie scurtă la munte.

Nu o dată am urcat la cota 2000 la Sinaia sau ne-am dus la mare în Vamă doar pentru o noapte. Ne-am uitat la stele și ne-am întors acasă. A fost frumos și greu în același timp. Fiecare a avut suișuri și coborâșuri în meserie, depresie și exaltare, dar am depășit acele perioade', dezvăluia soția lui Lucian Mîndruță.

Scandalul infidelității le-a marcat căsnicia

În urmă cu mai bine de 10 ani, căsnicia lor a fost pusă greu la încercare, după ce în presă au apărut imagini care documentau presupusa infidelitate a jurnalistului. La vremea respectivă, Lucian Mîndruță și-a cerut scuze în direct, la postul pentru care lucra, însă ulterior nu a mai recunoscut.

Lucian Mîndruță a fost surprins de paparazzi în mașină, pe un câmp din Mogoșoaia, alături de o tânără. Scuzele către soția sa le-a formulat înainte ca imaginile să fie făcute publice în presă, iar asta, se pare, a făcut-o pe pe Ioana să îi mai acorde o șansă soțului ei.

„Presa nu a știut niciodată adevărul. Niciodată! Nimeni nu a scris povestea adevărată. Singurii care știu povestea adevărată sunt cei implicați în ea. Persoanele despre care presa a vorbit, care nu au avut chef să povestească. Iată-mă că sunt absolut nevinovat. Apar în fata ta nevinovat. Jur!', spunea Lucian Mândruță pentru Revista Tango.

Jurnalistul a adăugat și că soția lui nu a fost foarte afectată, deoarece știa adevărul.

„N-am spus nimănui care era adevărul și lumea, după o vreme, s-a liniștit. Ne-a lăsat în pace. Asta a fost tot. Pe cuvântul meu că nu știe nimeni adevărul, nici acum. De aia sunt liniștit și nu mă simt cu musca pe căciulă', a mai spus Mîndruță.

Ioana și Lucian Mîndruță, doi bunici tineri

Anul acesta, fiii lui Lucian Mîndruță și ai Ioanei împlinesc 19 și 21 de ani, tocmai de aceea, în urmă cu trei ani, când jurnalistul a anunțat în social media că a devenit bunic, a luat pe toată lumea prin surprindere. Nici Mihai și nici Matei, mezinul, nu au devenit tați, evident, erau amândoi elevi pe vremea aceea. Vestea bună a venit din partea fiicei Ioanei dintr-o altă căsnicie, Andreea, care are o relație foarte bună cu tatăl ei vitreg și cu frații ei.

În urmă cu trei ani, Andreea s-a căsătorit cu Laurenţiu, iar Lucian și ioana Mîndruță au devenit socri. La vremea respectivă, jurnalistul a glumit în stilul propriu pe această temă.

 „La nunta fiicei mele, părintele a spus: Pentru că bărbatul este cap femeii' Şi eu de ce aflu abia acum?', a replicat atunci Lucian Mândruţă la fotografiile postate de ginerele său. La 52 de ani, Ioana şi Lucian Mîndruţă au devenit și bunici.


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter