Cine este și cum arată soția lui Mihai Morar. Gabriela i-a dăruit trei fete prezentatorului TV

Publicat pe

Cine este și cum arată soția lui Mihai Morar. Prezentatorul tv trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Gabriela. Cei doi sunt căsătoriți de 16 ani și au trei fiice împreună. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cine este și cu ce se ocupă soția lui Mihai Morar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Deși este cunoscut de multă lume, prezentatorul tv a fost mereu discret cu viața sa de familie. De 16 ani trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Gabriela, femeia care i-a dăruit trei copii.

Cine este și cum arată soția lui Mihai Morar. Gabriela i-a dăruit trei fete prezentatorului TVCine este și cum arată soția lui Mihai Morar. Gabriela i-a dăruit trei fete prezentatorului TV

Mihai și Gabriela Morar s-au cunoscut în 2006, când erau colegi la Radio 21. Ulterior, cei doi s-au apropiat și au decis să formeze un cuplu. Partenera lui Mihai Morar și-a ales o altă profesie între timp, dar nimeni nu o cunoaște.

Citește și: Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, a reacționat la scandalul cu mama Geta:”Am ales să mă port așa cum sunt eu”

Citește și: Larisa și Adrian de la Puterea Dragostei s-au căsătorit în secret:”L-am luat pe numele meu, nu a acceptat prea ușor”

Citește și: O femeie din SUA s-a căsătorit cu doi bărbați și au trei copii:”Ne considerăm o familie”. Împart același pat

Citește și:Ce relație există între Denise Rifai și Dan Bittman.Cum au fost surprinși cei doi împreună, la prezentarea de modă a lui Cătălin Botezatu

Cine este și cum arată soția lui Mihai Morar

Mihai Morar se poate declara un bărbat împlinit. Prezentatorul tv are o mare succes pe plan profesional, iar pe plan sentimental se mândrește cu o familie minunată. În 2006 a cunoscut-o pe Gabriela, femeia care îi este soție de 16 ani. Împreună au trei fetițe minunate și continuă să fie un cuplu apreciat.

Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cum arată partenera lui Morar. Gabriela a lucrat la radio în urmă cu mulți ani, apoi s-a reorientat. Acestea este învățătoare și este foarte dedicată meseriei sale. Gabriela și Mihai au 3 fete, pe gemenele Mara și Cezara, iar în 2019 a venit pe lume Roua.

Cum s-au cunoscut Mihai și Gabriela Morar

Povestea de dragoste dintre Mihai și Gabriela Morar a început în 2006, atunci când cei doi au fost colegi la radio 21. Prezentatorul TV a declarat că nu el a fost cel care a făcut primu pas în relație, ci Gabriela, care l-a invitat să meargă impreună la mare.

„Relația noastră a pornit de la glumele colegilor. Soția mea mi-a pus porecla Cocolino. Ei a început lumea să-i propună. Așa a început relația noastră. Nu eu am făcut primul pas, ea a făcut primul pas. Ea m-a invitat să vin la mare, eu îmi ratasem vacanța de vară. Eu am refuzat și am vrut să mă duc acasă la ai mei. Apoi mi-a luat mie ceva să o conving să iasă cu mine. La un concert de vioară am fost. Când o femeie te cheamă la mare, te duci… nu te duci la mama. Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți. De ziua ei am cerut-o în căsătorie”, povestea Mihai Morar. 

Care este secretul căsniciei lui Mihai Morar

Mihai Morar a fost întrebat în nenumărate rânduri care este secretul căsniciei sale cu Gabriela. Acesta a mărturisit că increderea, comunicare și lipsa orgoliului sunt elementele care îi leagă pe cei doi. Mai mult, Mihai îi este recuoscător soției sale pentru că datorită ei a început să facă zilnic sport.

„Eu am o bună măsură acasă. Se numește Gabriela. Eram într-o perioadă în care exageram foarte mult, dar nu neapărat alimentar, exageram mult cu tot. Glumele la radio erau exagerate, glumele la TV erau exagerate. Ea a venit cu buna măsură și mi-a zis: «N-ai vrea să mergi să faci sport?» a povestit Mihai Morar în podcastul lui Cătălin Măruță.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă