Cine este soția lui Nicușor Dan. Mirabela Grădinaru l-a cucerit pe primarul Capitalei acum 12 ani și l-a făcut tată în campania electorală

Publicat pe

Deși el este unul dintre cele mai cunoscute personaje politice din România, soția lui Nicușor Dan este o prezență rară în spațiul public. Iată cine este femeia care-i este alături politicianului și ce familie frumoasă au!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Liderul USR este acum unul dintre cei mai cunoscuți candidați la Primăria Capitalei, însă puțini știu cine este soția lui Nicușor Dan, femeia alături de care a format o familie frumoasă și care îi împărtășește din plin convingerile.

Împreună și la bine și la greu

Candidatul la Primăria Capitalei și soția lui sunt împreună de mai bine de 12 ani, iar Mirabela Grădinaru este manager la o mare companie auto. Cei doi soți locuiesc într-un apartament din zona Gorjului (Militari), iar în mai 2016, în timpul campaniei pentru primăria Bucureștiului, Nicușor Dan și Mirabela au devenit părinții unei petițe superbe, care a primit un nume special – Aheea.

„Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetite minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o', scria Nicușor Dan atunci, pe contul său de Facebook.

Puțină lume știe, dar cei doi se cunosc de mai bine de 12 ani, când au fondat împreună Asociația Salvați Bucureștiul, în cadrul căreia au luptat cot la cot pentru demascarea abuzurilor primăriilor, iar de atunci formează un cuplu.

Citește și: Loredana dezvăluie secretele unei căsnicii de 22 de ani: „Relația nu e atât de solicitantă”/ EXCLUSIV

Cine este soția lui Nicușor Dan. Mirabela Grădinaru l-a cucerit pe primarul Capitalei acum 12 ani și l-a făcut tată în campania electoralăCine este soția lui Nicușor Dan. Mirabela Grădinaru l-a cucerit pe primarul Capitalei acum 12 ani și l-a făcut tată în campania electorală

Soția lui Nicușor Dan, declarație de dragoste publică

Recent, soția lui Nicușor Dan și-a surprins prietenii din social media cu o declarație de dragoste emoționată pentru soțul ei, conchizând că „s-au scris multe despre Nicușor și totuși prea puține'. Mirabela a dezvăluit astfel și latura personală, umană, a soțului ei, care este nu doar un bărbat iubitor și romantic, ci și un tată perfect.

Cu Nicușor, fiecare zi este una deosebită, pentru că reușește să ne surprindă plăcut în fiecare moment pe care-l petrecem împreună: povestind întâmplări din copilărie și adolescență atunci când stăm la masă, citindu-ne poezii în serile în care nu este la TV, jucând șah și cărți, cu câte o floare, un film proiectat pe perete sau la cinema, o plimbare în parc sau prin cartier, când ne întreabă dacă avem bagajele pregătite și ne urcam în mașină, fără să știm destinația finala”. (…)

Nicușor m-a învățat « iubirea necondiționată» și, fără să exagerez, îl consider echilibrul căminului nostru. Este un partener de încredere și pe care mă pot baza tot timpul, fie că vorbesc despre mine sau despre fetița noastră. Nicușor își respectă tot timpul promisiunile, dar asta o știm cu toții, nu este nevoie să detaliez„, a mai scris Mirabela pe contul ei de Facebook.

Citește și: Dieta Evei Mendes. Secretul care o ajută pe actriță să arate fabulos la 46 de ani

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter