Cine este soția lui Șerban Huidu. Cu ce se ocupă Cristina și câți copii împreună

Publicat pe

Cine este soția lui Șerban Huidu. Omul de televiziune se află de ani buni în lumina reflectoarelor și este unul dintre cele mai cunoscute nume din showbiz. Cu toate acestea, puțini știu cine este, de fapt, partenera lui de viață. Cei doi au împreună doi copii, dar îi țin cât mai departe de ochii curioșilor, ca să îi protejeze. Șerban Huidu are o carieră impresionantă ca realizator de radio și de televiziune, iar faima a venit cu adevărat în cazul lui odată cu lansarea emisiunii Cronica Cârcotașilor, proiectul început inițial alături de Mihai Găinușă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este soția lui Șerban Huidu. Șerban Huidu și Mihai Găinușă au format o echipă pe cinste la TV până în anul 2014, atunci când cel din urmă a decis să se retragă din proiectul Cronica Cârcotașilor. Din păcate pentru admiratorii celor doi, și prietenia lor a ajuns la final, cu scandal.

Cine este soția lui Șerban Huidu. Cu ce se ocupă Cristina și câți copii împreunăCine este soția lui Șerban Huidu. Cu ce se ocupă Cristina și câți copii împreună

Cine este soția lui Serban Huidu

Cristina și Serban Huidu s-au căsătorit la începutul anului 2000 și au împrună doi fii. Ea nu ar nicio legătură cu luma showbiz-ului. Potrivit Kanal D, soția lui Șerban Huidu lucrează ca manager de vânzări al unei agenții de turism, dar și pe post de consultant în turism. S-a pregătit temeinic pentru acest domeniu, fiind manager de mai bine de cinci ani.

Deși este foarte discretă, a apărut și ea în atenția presei după ce soțul ei a fost implicat într-un accident rutier în anul 2011, atunci când mașina condusă de acesta a intrat în coliziune cu un automobil care circula regulamentar. Trei oameni și-au pierdut viața în urma acestei tragedii.

Citește și: „M-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu'. Cum l-a afectat pe Șerban Huidu accidentul provocat în 2011

Citește și: Oana Zăvoranu, prima reacție după ce s-a spus că s-a despărțit de Alex Ashraf: „Să nu mă credeți decât pe mine. Noi doi…'

Citește și: Mihai Găinușă a împlinit 52 de ani. Ce spune despre o împăcare cu Șerban Huidu: „Cred că…'

Citește și: Shakira, reacție surprinzătoare după ce Pique și-a asumat public relația cu noua iubită, Clara Chia Marti: „Din fericire, copiii…”

Din păcate subiectul era extrem de dureros pentru foarte multe familii și a fost greu de gestionat. Principala noastră preocupare a fost atunci pentru copii. Ei erau cu noi în mașină, dar nu și-au dat seama foarte bine de ce se întâmpla.

S-au speriat pentru că au fost luați de lângă noi, duși la spital; a fost greu. Impactul psihologic a fost mare atunci și ne-a luat ceva timp să trecem peste el‘, a declarat Cristina Hudiu, soția lui Șerban Huidu, în anul 2020.

Motivul pentru care Șerban Huidu refuză să mai fie prezentator TV

A fost unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune, dar apoi a decis să lase locul altora la pupitrul emisiunii Cronica Cârcotașilor.

„Eu fac emisiunea asta. Nu te gândi că am plecat vreodată. Nici când am plecat atunci între 2010 și 2014 nu am fost departe, tot eu făceam emisiunea. Atunci am revenit pentru că era o problemă reală, nu intru în discuții, dar era o problemă.

O să vedem dacă se va întâmpla și așa pe viitor dar deocamdată eu am demonstrat ce aveam de demonstrat. Cred că trebuie să mai demonstreze și alții. În momentul de față pentru mine sunt cu totul altele mai importante, cum ar fi să pot să produc Cronica’, a declarat Șerban Huidu pentru EGO.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter