Cum l-a surprins pe Codin Maticiuc fiica lui, Smaranda, la aproape 4 ani. Vorbele ei l-au lăsat fără cuvinte: „Citatul este exact, nu este nimic adăugat”

Publicat pe

Cum l-a surprins pe Codin Maticiuc fiica lui, Smaranda, la aproape 4 ani. Actorul a recunoscut de mai multe ori faptul că pe zi ce trece este tot mai mult lăsat fără cuvinte de tot ceea ce face și spune fetița lui cea mare. Ei bine, de data aceasta a fost atât de impresionat încât nu a putut ține doar pentru el și familie. Actorul a împărtășit cu marea sa comunitate din mediul online ceea ce i-a spus micuța Smaranda, în vârstă de aproape 4 ani. Multora nu le-a venit să creadă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum l-a surprins pe Codin Maticiuc fiica lui, Smaranda, la aproape 4 ani. Codin Maticiuc este un familist convins! Se bucură de toate momentele alături de familia sa, și de cele mai multe ori, mai ales atunci când are timp la dispoziție, se implică în creșterea copiilor. Nu mai este un secret faptul că este tatăl a trei copii, doi pe care îi are cu Ana Pandeli și un băiat pe care iubita lui îl are dintr-o reație anterioară. Îi iubește la fel de mult pe toți și este atent la fiecare moment din viața lor.

Cum l-a surprins pe Codin Maticiuc fiica lui, Smaranda, la aproape 4 ani. Vorbele ei l-au lăsat fără cuvinte: „Citatul este exact, nu este nimic adăugat'Cum l-a surprins pe Codin Maticiuc fiica lui, Smaranda, la aproape 4 ani. Vorbele ei l-au lăsat fără cuvinte: „Citatul este exact, nu este nimic adăugat'

Recent, Smaranda a fost cea care l-a lăsat fără cuvinte în adevăratul sens al cuvântului. În timp ce privea pe geam, fetița a început să vorbească de una singură. Actorul din serialul „Clanul' a ascultat-o cu mare atenție, iar la final a fost impresionat de ceea ce a auzit. Nu s-a putut abține și le-a povestit fanilor săi pe rețelele de socializare.

Citește și: „Nevastă-mea zice că nu stau destul pe acasă”. Cum își crește Codin Maticiuc copiii

Citește și: Ce moștenire nu vrea Codin Maticiuc să-i lase fiicei sale, Smaranda: „Eu sper ca până când fata mea se face mare…'

Citește și: 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatele Române. Astăzi se împlinesc 164 de ani de la Mica Unire. Tradiții și obiceiuri

Citește și: Cum arată Theo Rose însărcinată în luna a cincea. Și-a etalat burtica de gravidă într-o rochie mulată: 'Ce frumoasă ești'

Cum l-a surprins pe Codin Maticiuc fiica lui, Smaranda, la aproape 4 ani

Codin Maticiuc a notat repede tot ceea ce a spus fiica lui cea mare, fără a omite sau adăuga vreun cuvânt. Nu a mai stat prea mult pe gânduri, i-a făcut și o poză în timp ce privea pe geam, iar apoi a înșiruit cuvintele pe rețelele de socializare. A avut grijă ca nu cumva să lase loc de interpretat, așa că a specificat încă din primele rânduri că nu a modific absolut nimic asupra textului, fiind vorbele Smarandei în timp ce se uita atentă la flori pe geam.

Smaranda, la 3 ani și 9 luni, privind afară pe geam. Citatul este exact, nu este nimic adăugat sau omis. 'Uite cum bate vântul fără frunze, e iarnă. Și e frig. Și toate florile mele au pierit, florile mele colorate care-mi dădeau speranță să fiu fericită în fiecare dimineață, frumoasele mele, iubitele, micuțele mele, speranțele mele… Cred că le-a durut frigul', a relatat Codin Maticiuc.

Fiica lui Codin Maticiuc, Smaranda, nu se uita la televizor

Codin Maticiuc este cu atât mai mândru de fiica lui cea mare, mai ales că ea nu se uită la televizor decât foarte rar. Nu, nu i s-a interzis acest lucru, ci doar că nu-i face plăcere. Își petrece copilăria printre jucării, flori și alături de frații săi, iar cu toate astea, are o imaginație foarte bogată. Actorul a mărturisit că deși i-a povestit că joacă într-un film, micuța Smaranda nu s-a arătat foarte impresionată, asta fiindcă este prea mică pentru a înțelege aceste aspecte.

Nu, de unde să știe? Are 3 ani, de unde să știe? Știe că fac filme, dar nu prea înțelege treaba asta. Nu prea se uită la televizor, foarte rar a văzut un crâmpei dintr-un desen animat sau ceva. Nu prea înțelege cu filmul. I-am explicat așa, o să îi mai explic. Singura chestie pe care a sesizat-o, dar tot nu își dă seama, este că face lumea poze cu mine pe stradă.
Dar tot nu înțelege, se gândește că așa este cu tații. Cumva, tații sunt opriți de alți oameni. Nu cred că încă a simțit nici măcar diferența dintre mine și mama ei, nu știu. Nu simte', a declarat Codin maticiuc pentru Ego.

Codin Maticiuc își dorește să petreacă mai mult timp cu familia

Codin Maticiuc se bucură de o familie frumoasă care împlinește din toate punctele de vedere. Cu toate astea, nu poate lăsa în urma afacerea familiei, rolul de cator și nici numeroase treburi pe care trebuie să le rezolve. Își dorește să petreacă mult mai mult timp cu copiii săi, însă momentan face tot ce poate ca puținul timp pe care-l are liber să fie alături de cei dragi.

Asta e problema, că nu stau destul de mult pe acasă, că nu fac, că nu dreg. Asta este o problemă. Ușor, ușor, încerc să fac din toate. La 80 de ani o să stau foarte mult pe acasă. Să vedem, sper. Poate că la 80 de ani o să preia cineva deja. Uite, tata are 70 și cumva s-a retras din fundație, eu mă ocup mai tare, aproape în 99% mă ocup eu. El foarte rar se mai apleacă asupra activității noastre sau asupra cifrelor', a continuat Codin Maticiuc pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter