Cine este Theo Rose. Tot ce nu știi despre ea

Publicat pe

Cine este Theo Rose? Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul autohton, iar foarte multe persoane se întreabă cine este și ce nume are, de fapt, în buletin. Deși este cântăreață, tănăra apare la TV în calitate de co-prezentator la Vorbește Lumea și a devenit cunoscută de publicul larg în urma participării la „Bravo, ai stil! Celebrities'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dacă vreți să aflați cine este, cu adevărat, Theo Rose, ați ajuns în locul potrivit! Artista cântă de la vârsta de 4 ani și s-a lansat, oficial, în muzică la 15 ani. Deși acum are un succes imens, Theo Rose a avut de depășit destul de multe obstacole, iar oamenii au ajuns să o cunoască mai bine abia după ce a participat la „Bravo, ai stil! Celebrities' și a ieșit pe locul al doilea.

Citește și: De ce a apelat Theo Rose de la Bravo, ai stil! la psiholog: „Mă țin ocupată cât mai mult”

Citește și: Theo Rose, adevărul despre Bogdan de la Ploiești și cum i-a afectat relația cu iubitul: „I-am zis să oprim nebunia”

Citește și: Theo Rose de la Bravo, ai stil! Celebrities, totul despre relația cu nepotul lui Nea Mărin: „E inteligent și superb!” Cum s-au cunoscut / EXCLUSIV

Citește și: De ce a acceptat Theo Rose să fie co-prezentatoare la Vorbește Lumea. „Aveam nevoie de…'

Cu toate acestea, și înainte de concursul de la Kanal D superba cântăreața a activat în televiziune. În anul 2014, Theo Rose a presentat emisiunea KIDSing, alături de Dan Bordeianu. În vârstă de doar 23 de ani, ploieșteanca Theo Rose a obținut numeroase premii și trofee la concursuri de muzică, după ce a absolvit liceul Dinu Lipatti. Fanii artistei știu deja cine este Theo Rose, fiind un nume des întâlnit la show-urile de talente din toată țara.

Cine este Theo Rose. Tot ce nu știi despre eaCine este Theo Rose. Tot ce nu știi despre ea

Cine este Theo Rose și cum o cheamă, de fapt, în buletin

Dacă nu știți numele său real, putem spune că nu știți cine este Theo Rose, cu adevărat. Theodora Maria Diaconu este numele cântăreței și s-a născut pe 8 august, în anul 1997, în Ploiești. Are 1.60 m înălține și 50 de kilograme și mărturisea, la un moment dat, că nu a suferit schimbări de greutate. Theo Rose a fost la doar un pas de a avea o altă meserie.

Părinții artistei, neștiind cine este și unde se situează Theo Rose din punct de vedere artistic, își doreau să o angajeze în Izvoarele, ca profesor de canto. Ulterior, când și-au dat seama că Theodora se poate întreține din cântat, i-au permis să își urmeze visul. Cu toate acestea, trebuie să menționăm faptul că Theo Rose  nu este singura persoană talentată din familie: sora vedetei, Raluca Diaconu, este interpret de muzică populară.

Cu cine se iubește Theo Rose? Sunt împreună de mulți ani

Dacă vă întrebați cine este iubitul lui Theo Rose, ei bine, tânărul este și el cunoscut. Un artist, asemenea iubitei sale, Alex Leonte este nepotul lui Nea Marin și este pasionat de dans. Cei doi s-au cunoscut la un eveniment, unde ea trebuia să cânte și el, în mod evident, să danseze. Au început să vorbească, pe rețelele de socializare, iar Theo Rose a mărturisit că a vrut să încheie discuțiile cu Alex Leonte, pentru că el era într-o altă relație.

”Și am început să ne împrietenim, mi-a fost foarte drag de el și am început să conversăm pe Instagram, dar ca prieteni. Râdeam foarte mult împreună, fără apropo-uri și alte chestii din astea. La un moment dat mi-am dat seama că ne cam ia valul și am pus problema frumos: eu nu vreau să mai vorbim pentru că mi se pare că vorbim mai mult decât e cazul și părerea mea e că ar trebui să îți rezolvi problemele dacă există vreo problemă în relația din care tu faci parte în aceste momente și să discutăm după aia că mi se pare că avansăm în discuții și nu are rost. A durat o perioadă bună de timp până și-a rezolvat problema', a declarat Theo Rose, în podcast-ul lui Radu Țibulcă.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter