De ce a acceptat Theo Rose să fie co-prezentatoare la Vorbește Lumea. „Aveam nevoie de...”

Publicat pe

De ce a acceptat Theo Rose să fie co-prezentatoare la Vorbește Lumea? Theo Rose a început, din 14 iunie, să apară în emisiunea „Vorbește lumea' de la ProTv, alături de mai mulți artiști, după plecarea Lorei. Cântăreața a explicat de ce a acceptat să lucreze în televiziune și cum se împacă cu noul proiect.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Theo Rose a reușit să cucerească definitiv inimile publicului prin naturalețea, carisma și umorul ei. Artista a început, din 14 iunie, să prezinte emisiunea „Vorbește lumea' de la ProTv, alături de mai mulți artiști, după plecarea Lorei.

De ce a acceptat Theo Rose să fie co-prezentatoare la Vorbește Lumea. „Aveam nevoie de...'De ce a acceptat Theo Rose să fie co-prezentatoare la Vorbește Lumea. „Aveam nevoie de...'

Cântăreața a vorbit, pentru fanatik.ro, despre ce înseamnă acest proiect pentru ea, de ce a ales să se implice în televiziune și cum se înțelege cu noii colegi. De asemenea, Theo Rose a dezvăluit și adevăratul motiv pentru care a acceptat să lucreze la ProTv.

De ce a acceptat Theo Rose să lucreze la PRO TV, la Vorbește lumea

În viața lui Theo Rose s-a deschis un nou capitol, mai solicitant ce-i drept, dar artista nu se plânge, ci încearcă să învețe din experiențe și de la cei mai buni. Cântăreața a acceptat să intre în industria televiziunii, iar acum este una dintre prezentatoarele „Vorbește lumea' de la ProTv.

Citește și: Trecutul neștiut al lui Theo Rose, de dinainte de Bravo, ai stil:

Citește și: Aparențele înșală! Theo Rose, adevărul despre Bravo, ai stil!:

Citește și: Fotografie rară cu protagoniștii din Liceenii.

Citește și: Actorul Billy Zane din Titanic, de nerecunoscut la 55 de ani!

Artista a mărturisit că și-a dorit foarte mult să lucreze în televiziune, dar că nu găsise, până acum, proiectul potrivit pentru ea. Theo a explicat că la „Vorbește lumea' este un loc potrivit pentru ea datorită faptului că este o emisiune de calitate.

Am fost foarte veselă. Voiam de mult ceva în televiziune. Aveam nevoie de un proiect curat. Să fiu eu așa cum sunt, să am părere. Mi-am dorit să pot să dezvolt subiecte. S-a făcut o gașcă mișto, caterincă așa și mă simt bine în context. Nu e atât de greu pe cât pare deoarece gașca e alcătuită de așa manieră să ne simțim bine și liberi'.

Suntem distribuiți cum trebuie și asta mă ajută. Intervievez artiști. Îmi dau cu părerea vizavi de subiecte. Totul e la liber. Nu am simțit că m-a suprasolicitat emisiunea. Nu mă duc să mă plâng. E momentul să profit de această ocazie', a spus Theo Rose.

Theo Rose a apelat la ajutorul unui psiholog

Theo Rose a absolvit Liceul Dinu Lipatti din București, așadar o carieră în muzică este visul său din copilărie. Tânăra de doar 23 de ani a cochetat și cu televiziunea, fiind în trecut, pe când era încă elevă de liceu, coprezentatoarea show-ului KIDSing’ de la Kanal D, dar și concurentă în reality-show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities'.

În timp ce participa la concursul de stil vestimentar, artista a mărturisit că a apelat la ajutorul unui psiholog deoarece avea probleme cu anxietatea și atacurile de panică. Cântăreața mai spunea că primește foarte multă susținere și din partea iubitului ei, nepotul lui Nea Marin, care este lângă ea în momentele dificile.

„Este un om minunat și, cu toate că nu este mult mai mare decât mine, mă susține. Avem o relație extraordinară, am evoluat împreună. Când ne-am cunoscut nici eu, nici el nu știam foarte bine cum să facem (…) Și mai este și frumos! E greu pentru cel de lângă tine să înțeleagă ce se întâmplă cu tine. M-a susținut în chestia asta, am apelat la terapie și sunt bine, a declarat Theo Rose.

Theo Rose, despre relația cu iubitul ei

Theo Rose se simte protejată și în siguranță cu iubitul ei. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea' are numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei: „Îmi place foarte tare că e protector. Nu e nevoie să fie fizic cu mine ca să mă simt protejată. Dă un telefon şi cineva are grijă să fiu în siguranță oriunde aş merge. Pe lângă asta, e descurcăreț. Pentru el nu există situație fără rezolvare, ceea ce, de multe ori, mă salvează'.

Eu mai am momente de blocaj, când efectiv rămân fără resursele pentru a găsi o rezolvare, şi atunci intervine el, salvându-mi viața. E şi foarte inteligent. Are cunoştințe din aproape orice domeniu şi e foarte curios să afle tot mai mult. De frumusețe nu mai zic… E superb! Defectele lui ar fi următoarele: e dezordonat, iar asta mă scoate din sărite de cele mai multe ori. Se enervează foarte rar, dar, atunci când o face, îşi revine foarte greu, şi asta mă agită teribil în acele situații. Şi aici se cam termină lista cu defectele lui Alex', ne-a spus Theo Rose într-un interviu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter