Actorul Billy Zane din Titanic, de nerecunoscut la 55 de ani! A fost surprins alături de Liviu Vârciu la o petrecere lăutărească, în România

Publicat pe

Actorul Billy Zane se află în România încă din luna decembrie a anului trecut pentru filmările unui nou film, „Rupture'. Zilele trecute a fost surprins într-o comună din Prahova, unde se distra pe ritmuri lăutărești. Au fost prezente și câteva vedete de la noi, printre care și Liviu Vârciu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cunoscutul actor din „Titanic', Billy Zane, se află în România de câteva luni bune pentru filmările filmului „Rupture'. Actorul a fost surprins de mai multe ori în București, la începutul lunii decembrie chiar pe acoperișul Hotelului Athénée Palace Hilton, unde filma.

Actorul Billy Zane din Titanic, de nerecunoscut la 55 de ani! A fost surprins alături de Liviu Vârciu la o petrecere lăutărească, în RomâniaActorul Billy Zane din Titanic, de nerecunoscut la 55 de ani! A fost surprins alături de Liviu Vârciu la o petrecere lăutărească, în România

Recent, Billy Zane a fost din nou surprins în România, de această dată într-o comună din Prahova, unde se distra pe ritmuri lăutărești alături de mai mulți români, printre care și vedete de la noi.

Billy Zane, alături de Liviu Vârciu

Billy Zane s-a distrat pe cinste la o petrecere în toată regula, de unde nu a lipsit muzica lăutărească ce l-a cucerit instant pe starul din „Titanic'. Actorul a fotografiat peisajul, dar și mâncarea și băuturile tradiționale.

Citește și: Legătura neașteptată dintre Cătălin Botezatu și Yasmine, noua iubită a lui Pepe

Citește și: Daniel Pavel a convocat Consiliul de urgență la Survivor!

Citește și: Prin ce trece Nicole Cherry de când este însărcinată:

Citește și: Cum au sărbătorit Oana Roman și Marius Elisei, la 7 ani de la nuntă. Reacția vedetei privind o posibilă împăcare:

Liviu Vârciu și Francisca de la „Vorbește lumea' au fost invitați la petrecerea din Prahova, iar cunoscutul actor s-a fotografiat și cu ei. Mai mult, Billy Zane a postat și un video în care apare alături de Liviu Vârciu pe care îl numește „rock star' și pare că se distrează de minune.

Billy Zane, în compania unei românce

În luna decembrie, când filma pentru filmul „Rupture', Billy Zane a fost surprins în compania unei frumoase românce cu care este și bun prieten.

Actorul s-a transformat spectaculos pentru acest film, potrivit click.ro, fanii cunoscându-l ca fiind chel. Pentru rolul din film, Billy Zane a fost nevoit să poarte o perucă și să stea câteva ore la machiaj. Celebrul actor este de nerecunoscut acum, la 55 de ani!

Billy Zane s-a întâlnit cu mai multe vedete din România

Vedeta de la Hollywood a avut ocazia să se întâlnească cu mai mulți actori cunoscuți din România, cum ar fi Alina Pușcău, Cristian Popa, Diana Vladu și dresorul Mihai Nae. Cel din urmă a făcut și câteva mărturisiri despre actor.

A fost o onoare să fiu ales pentru a contribui la filmările celei mai noi producții în care joacă Billy Zane. A existat un casting pe care cățelul nostru l-a câștigat detașat. Anagram Dog Carter este numele cățelului din film, care joacă alături de marele actor. Nu a fost ușor ce am reușit să facem, mai ales că lucrurile stau diferit când colaborezi pentru un film în care actorii sunt de Hollywood'.

Alături de Marius Dragomir, cel mai nare crescător de rasă Jack Russel din tară, am pregătit acest exemplar pentru a juca cot la cot cu cei mai buni. Billy Zane este un om cu care lucrezi de plăcere și un tip care comunică foarte bine cu animalele', a povestit Mihai Nae.

Înainte de filmări, americanii s-au întâlnit și cu Alina Pușcău, fostă concurentă la „Ferma: orășeni versus săteni', care e prietenă veche cu Billy Zane.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter