Daniel Pavel a convocat Consiliul de urgență la Survivor! Cine pleacă acasă pe 17 iunie

Publicat pe

Daniel Pavel a convocat Consiliul de urgență la Survivor și unul dintre concurenți va pleca acasă pe 17 iunie. Tensiunile dintre Războinici și Faimoși au crescut și pare că nimeni nu se mai înțelege cu nimeni în competiție. Concurenții își aruncă replici tot mai dure unul altuia și atmosfera devine insuportabilă la Survivor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Faimoșii și Războinicii au fost chemați într-un Consiliu de urgență, acolo unde Daniel Pavel va face anunțul trist pentru unul dintre ei. Daniel Pavel va anunța mâine numele concurentului care va părăsi Survivor, o competiție care a ajuns, pe final, să se concentreze mai mult pe războaiele dintre concurenți. Atât Faimoșii, cât și Războinicii se concentrează tot mai puțin pe scopul lor acolo și păstrarea energiei exclusiv pentru câștigarea marelui premiu.

Daniel Pavel a convocat Consiliul de urgență la Survivor! Cine pleacă acasă pe 17 iunieDaniel Pavel a convocat Consiliul de urgență la Survivor! Cine pleacă acasă pe 17 iunie

Maria Chițu de la Războinici este surprinsă de acuzațiile și comportamentul pe care Sebastian Chitoșcă îl are la adresa ei.

Sebastian Chitoșcă: Pentru mine, Maria este un copil răsfățat, dar care nu face nimic întâmplător.
Maria Chițu: Mi s-a părut foarte urât. Nu i-am făcut nimic.

Elena Marin a izbucnit în lacrimi din cauza lui Zanni

Elena Marin se ascunde de ceilalți concurenți și începe să plângă, după ce a avut o discuție acidă cu Zanni și Sebastian Chitoșcă. Faimoasa se simte tot mai jignită de colegii ei, care neagă aceste acuzații. Sebastian Chitoșcă sare în apărarea prietenului său.

La un moment dat, el o numește pe Elena Marin „nebună' și susține că nu își merită locul în competiție, potrivit wowbiz.ro. Faimoasa cedează nervos și recunoaște că se simte precum într-un glob din care nu poate ieși. 

Elena Marin: Mi-a spus că „Ești bătrână'. Sunt lucruri care dor pentru o femeie.
Zanni: Tu ai spus că ți-ai dori și că eu sunt un bărbat. Eu ți-am spus că ai putea să îmi fii mamă. Nu am zis eu că ești bătrână, lasă figurile astea.
Sebastian Chitoșcă: Nu meriți, vere! Ești nebună la cap?! Marilena și cu Ana trebuiau să fie aici, nu tu!
Elena Marin: Sunt ca într-un glob, din care nu pot ieși.

Citește și: Cum a început relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan:Înnebuneam când apărea. De ce au refuzat să se afișeze împreună / EXCLUSIV

Citește și: Pepe, adevărul despre relația cu Yasmine! S-a filmat alături de ea:„Nu vreau să…

Citește și: Cristi Mitrea are o relație de 4 ani cu Andreea Caranda:„Ar putea fi viitoarea mea soție!

Elena Marin, acuzată că a sabotat-o pe Raluca Dumitru

Cea mai bună prietenă a Ralucăi Dumitru consideră că vina principală pentru eliminarea Faimoasei de la Suirvivor o are Elena Marin. Raluca a fost nominalizată de Elena și a primit cele mai puține voturi din partea publicului, așa că a părăsit competiția. Însă, acasă, susținătorii brunetei cred că strategia Elenei a fost una prost gândită.

‘Dacă gândea strategic, Elena putea să nominalizeze unul din favoriții publicului din echipa ei și așa ar fi fost mai multe șanse să plece cineva de la Războinici.

Știu că ele nu s-au înțeles prea bine în competiție, însă pot să înțeleg de ce Elena a nominalizat-o, probabil că se temea să nu iasă Ștefan, cu care totuși se înțelege mai bine decât cu Zanni și Sebi.

Cred că a fost și puțină răutate a Elenei, nu știu. Așa s-a întâmplat și, cum a zis și Raluca, ea trebuie să rămână cu părțile bune din această experiență. Personal, mie mi s-a rupt sufletul când am văzut-o cu lacrimi în ochi’, a mai spus Izabela, prietena cea mai bună a Ralucăi Dumitru.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter