Cum arăta Elena Matei, finalista de la Chefi la cuțite, în adolescență

Publicat pe

Elena Matei se numără printre finaliștii Chefi la cuțite sezonul 9. Concurenta lui Chef Sorin Bontea a câștigat aprecierea multor oameni. Pe lângă talentul culinar incontestabil, nu putem nega că Elena Matei este o tânără foarte frumoasă, ceea ce era vizibil cu ochiul liber încă de când era adolescentă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Elena Matei este una dintre surprizele de la Chefi la cuțite, sezonul 9. Tânăra de doar 22 de ani se numără printre finaliștii show-ul culinar împreună cu Narcisa Birjaru și Cătălin Amarandei. Nimeni nu se aștepta ca Elena să ajungă atât de departe în concurs, însă, chiar dacă nu are ani mulți de experiență în bucătărie, tânăra are un gust extraordinar în farfurie. Pe lângă talentul culinar incontestabil, Elena Matei a dat dovadă de o ambiție ieșită din comun.

Cum arăta Elena Matei, finalista de la Chefi la cuțite, în adolescențăCum arăta Elena Matei, finalista de la Chefi la cuțite, în adolescență

Pe lângă toate aceste merite, nu putem să nu admitem că Elena Matei este o tânără foarte frumoasă, însă nu mulți știu cum arăta concurenta lui Chef Sorin Bontea în adolescență. Timpul nu are răbdare cu nimeni, iar anii au trecut și pentru Elena Marin, tânăra arătând altfel în adolescență.

Citește și: Drama neștiută a Elenei Matei de la Chefi la Cuțite. A rămas singură de la 15 ani:”A fost un șoc”

Citește și: Ștefan Borleanu, după ce a acceptat s-o ajute pe Elena Matei în finala Chefi la cuțite.„Am fost naiv'

Citește și: Scandal la Chefi la cuțite. Ștefan Borleanu, despre Elena Matei și Narcisa Birjaru:”Nu ar fi trebuit să ajungă în finală”

Citește și: Răzvan Fodor, despre cele mai grele momente trăite alături de Sorin Bontea:„Amândoi eram pe marginea prăpastiei'/ EXCLUSIV

Cum arăta Elena Matei de la Chefi la cuțite în adolescență

Diferențele dintre Elena Matei de acum și Elena Matei din adolescență sunt vizibile, dar nu exagerate. Tânăra și-a păstrat privirea inocentă și trăsăturile suberbe, însă culoarea părului a suferit mai multe transformări de-a lungul timpului. Culoarea naturală a părului Elenei Matei de la Chefi la cuțite este șaten, însă și blondul o prinde foate bine.

Din pozele pe care le publică pe rețelele sociale, ne dăm seama că Elena Matei este mereu cu zâmbetul pe buze, însă în sufletul ei ascunde o mare dramă. Tatăl ei a murit pe când ea avea doar 15 ani.

Tatăl meu nu mai este în viață, a murit acum șapte ani într-un accident de motocicletă. A fost un șoc total pentru mine, am ajuns la spital și nimeni nu voia să îmi spună ce s-a întâmplat. Eram doar cu bunica mea, fiindcă mama lucra în Austria. Nu știam ce să fac, să plâng, să nu plâng. Am ales să fiu tare pentru mama mea, pentru bunica mea. Am ales să fiu stâlpul familiei. Tatăl meu a fost cel mai bun prieten al meu‘, a povestit Elena Matei de la Chefi la cuțite.

Elena Matei: „Nimeni nu mi-a dat nicio șansă'

După ce s-au aflat finaliștii de la Chefi la cuțite, Ștefan Borleanu a spus că Elena Matei și Narcisa Birjaru nu ar fi meritat să ajungă în finala concursului difuzat de Antena 1. Elena Matei a fost profund rănită de afirmațiile lui și, cu lacrimi în ochi, a spus că toată lumea a subestimat-o și că nimeni nu i-a dat nicio șansă, însă asta o motivează și mai mult să câștige.

Toată lumea m-a subestimat și nimeni nu mi-a dat nicio șansă. Acum când îi auzi că mai spun și că nu merit mă enervează rău de tot, dar toți nervii ăștia mă motivează mai mult să câștig, numai să le arăt că nu e bine să judeci oamenii dacă nu-i cunoști’, a declarat Elena Matei, la rândul ei.

Sursa foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter