Albert Oprea de la Survivor, în mijlocul unei noi controverse: "Te distruge psihic să nu auzi alt nume până în finală"

Publicat pe

Albert Oprea a fost favoritul publicului de săptâmâni bune. Cu mici excepții, el a dominat topul favoriților publicului în echipa Războinicilor. Fosta concurentă de la Survivor, Sindy, a ținut să transmită un mesaj care îl vizează, cu gândul mai ales la ceilalți doi foști colegi ai săi, Marius Crăciun și Andrei Dascălu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Albert Oprea este unul dintre concurenții cei mai puternici de la Survivor. Se clasează pe primul loc în preferințele telespectatorilor de luni bune, existând pe alocuri momente când a coborât doar un loc, fiind pe locul doi.

Mulți dintre colegii săi s-au arătat exasperați de acest aspect. Mai ales Sorin Pușcașu și Starlin și-au exprimat în repetate rânduri indignarea privind nominalizarea continuă a concurentului de la Survivor.

Albert Oprea de la Survivor, în mijlocul unei noi controverse: "Te distruge psihic să nu auzi alt nume până în finală"Albert Oprea de la Survivor, în mijlocul unei noi controverse: "Te distruge psihic să nu auzi alt nume până în finală"

Sindy, apel către telespectatorii care îl votează pe Albert Oprea

Acum, o altă fostă concurentă, Sindy, și-a arătat nemulțumirea că ceilalți doi colegi, Andrei Dascălu și Marius Crăciun luptă și dau totul pe traseu, fără ca munca și performanțele lor să fie apreciate de către cei de acasă.

„Cei care îl votați doar pe Albert de fiecare dată, pe tot parcursul competiției, vă rog pentru o secundă să stați în pat, cu ochii închiși și să vă imaginați că vă aflați acolo, în consiliu, în locul lui Marius și al lui Andrei.

Gândiți-vă că ați trecut prin atâtea momente grele, mult stres, dureri, accidentări, foame, tristețe și știți că ați dat totul din voi pentru a aduce puncte importante pe tot parcursul competiției, ca să vă aflați în prezent din nou în consiliul de eliminare și știind că ați luptat, să auziți numele favoritului care este tot Albert', a spus Sindy pe rețelele de socializare.

Citește și: Cine este Albert Oprea de la Survivor. Are afaceri de succes

Citește și: Sorin Pușcașu, despre strategia lui Albert Oprea la Survivor:„Mă simt vinovat că a ieșit favorit'

Citește și: Adevărul despre scandalul dintre Sebastian Chitoșcă și Albert Oprea de la Survivor.Ce fac după fiecare joc

Citește și: Gabriela Prisăcariu, din nou în rochie de mireasă.Reacția lui Dani Oțil

Citește și: Anca Lungu, dezvăluiri despre prima naștere:„Cele mai chinuitoare ore din viața mea'

Sindy: „Te simți fără nicio susținere'

Sindy a continuat subliniind că se poate dovedi „demoralizant' pentru ceilalți concurenți din echipa Războinicilor.

Efectiv v-ați simți neapreciați, dezamăgiți, simțind un gol în suflet, lipsa de căldură, ăsta da motiv adevărat demoralizant, te distruge psihic atunci când știi că în afară de Albert, un alt nume nu vei mai auzi până la marea finală, știind că lupți și suferi acolo degeaba.

În aceste momente credeți-mă că nu simți nicio susținere, te simți ca un obiect utilizat degeaba în această competiție, simți că nici nu mai are rost să mai lupți în continuare. Dacă voi vă puneți un pic în locul lui Andrei și al lui Marius, al tuturor celor care au fost în această competiție, în aceeași situație, poate că așa ați simți și voi că nu este corect ce se întâmplă. De ce unii trebuie susținuți, iar alții nu?', a transmis Sindy pe Instagram.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter