Cine este Urania Cremene, Supernanny de România. Celebra emisiune revine la Prima TV

Publicat pe

Urania Cremene, unul dintre cei mai apreciaţi experţi în parenting din România va fi Supernanny. Un nou sezon al reality-show-ului va fi difuzat în curând de Prima TV. Cea mai populară emisiune de parenting din toată lumea se întoarce în România, la Prima TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Un nou sezon al reality-show-ului Supernanny va fi difuzat în curând de Prima TV iar Urania Cremene îi aşteaptă pe toţi cei care doresc un sprijin pentru a găsi soluţia potrivită în relaţia cu copiii lor să se înscrie la casting.

Urania Cremene este mamă şi, probabil, cel mai apreciat expert în parenting din România. Este autoarea All About Parenting, primul program de parenting din ţară şi unica metodologie de parenting din lume dezvoltată după Teoria Autodeterminării.

În ultimii 5 ani, Urania Cremene şi trainerii din echipa All About Parenting au organizat peste 2.000 de seminarii gratuite, conferinţe si workshop-uri intensive la care au participat peste 250.000 de părinţi din toată ţara.

Urania Cremene, Supernanny de România: „Copiii sunt mai cuminți decât credeți”

„Trăim vremuri complicate. Lumea se schimbă şi… ne schimbă, dar prima grijă a noastră, a părinţilor, rămâne aceeaşi: copiii. Cum îi înţelegem? Cum ne înţelegem cu ei? Cum putem fi părinţi perfecţi într-o lume… imperfectă?

Toate răspunsurile, în curând, la Prima TV. Acolo unde… voi fi Supernanny. Sunt onorată să vă anunţ că voi fi parte a acestui proiect minunat, la Prima TV. Vom descoperi împreună secretele unei relaţii perfecte cu copiii noştri, pentru că şi cei mari, ca şi cei mici, au mereu de învăţat. Chemaţi-mă cu toată încrederea în casele voastre şi veţi vedea că orice problemă are soluţie şi că ei, copiii, sunt mai cuminti decât credeţi. V-aştept pentru înscrieri' spune Urania Cremene cunoscuta specialistă în parenting din România.

Părinţii care îşi doresc să trăiască experienţa Supernanny se pot înscrie la numerele de telefon 0730 101 024 şi la adresa de e-mail [email protected]

Urania Cremene, despre importanța parentingului:

Să învățăm parenting atunci când suntem părinți, ar trebui să fie la fel de normal ca atunci când învățăm și dăm un examen când vrem să devenim conducători auto.

Cine este Urania Cremene, Supernanny de România. Celebra emisiune revine la Prima TVCine este Urania Cremene, Supernanny de România. Celebra emisiune revine la Prima TV

Abia atunci, vom vedea mai puțini copii bruscați', loviți de către părinții lor, părinți care se enerveaza mai rar, care nu mai țipă la copilul lor.

Abia atunci, putem avea speranțe că vom trăi într-o țară în care să ne placă oamenii de lângă noi, într-o țară în care să nu ne fie rușine de conducătorii pe care îi avem', a spus ea.

Pentru că totul își are sursa în educația noastră, iar educația începe din copilărie.

Citește și: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu! Mama fetițelor lui a cerut ordin de protecție:A fost lovită în zona feței și s-a dus direct la Poliție

Citește și: Cine este Andrei Ștefănescu. A participat la Asia Express sezon 1. A trecut printr-un divorț dureros, dar acum are o familie superbă

Citește și: Pepe e vizibil afectat de divorț! A început să plângă, în direct:’Sufăr şi exist, te urăsc, te vreau’

Citește și: Raluca Pastramă, prima reacție după ce Pepe a anunțat divorțul:’Uneori suntem testați nu pentru a ne arăta punctele slabe, ci….’

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter