Cine este Vanessa Țone de la Burlacul. Gestul ei a înfuriat o concurentă

Publicat pe

Cine este Vanessa Țone de la Burlacul? Vanessa Țone a venit la Burlacul pentru a-i cuceri inima lui Andi Constantin. Tânăra lucrează în industria frumuseții și speră să-l cucerească pe Burlac cu toate calitățile pe care le deține.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vanessa Țone s-a făcut remarcată încă de la prima emisiune Burlacul, când a decis să întrerupă discuția dintre Andi și o altă concurentă. Nerăbdătoare să îl cunoască pe Andi, Vanessa Țone l-a „furat' pe Burlac de la o întâlnire.

Vanessa Țone l-a furat pe Burlacul de la o altă concurentă

Cred că ai stat cam mult cu el, așa că o să-l răpesc puțin!', a spus Vanessa Țone. Ea a fost a doua care a apărut în fața lui Andi pentru întâlnirea mai profundă.

Andi Constantin este însă cel care va alege în fiecare ediție cu cine dorește să continue călătoria sa, iar deciziile se anunță a fi dificile.

Citește și: Cine este Rodica Budurcă de la Burlacul. Are propria afacere la 24 de ani

Citește și: Cine este Iulia Cazacu de la Burlacul. I-a oferit un cadou lui Andi

Citește și: Cine este Larisa Munteanu de la Burlacul. Are iubit, dar a încercat să-l sărute pe Andi

„E o oportunitate enormă… să stai să alegi din 25 de posibile drumuri în viață. Mi-e teamă să nu cumva să aleg greșit. La 20 și ceva de ani am ales cu inima, dar după ce acea experiență s-a terminat nu tocmai fericit, am decis că voi alege cu creierul.

Scrisoarea lui Andi Constantin, înainte să le întâlnească pe concurentele de la Burlacul

Emoționat și nerăbdător să își întâlnească aleasa, Andi Constantin a ales să împărtășească toate aceste trăiri cu cele 25 de fete pe care le va întâlni în prima ediție din cel de-al șaselea sezon al emisiunii Burlacul.

Cine este Vanessa Țone de la Burlacul. Gestul ei a înfuriat o concurentăCine este Vanessa Țone de la Burlacul. Gestul ei a înfuriat o concurentă

‘Viitoarea mea iubită, prietenă, soție, am vrut să îți scriu aceste rânduri pentru că sunt sigur că în aceste momente te gândești la bărbatul perfect și la atributele lui. Aș vrea să te rog să le dai uitării pentru că nu sunt nici pe departe bărbatul perfect. Sunt părți din mine pe care le-aș schimba, părți din mine la care aș renunța, însă ce îți pot promite este că sunt omul care va încerca din răsputeri să te facă fericită, să te simți apreciată și iubită.’, a scris Andi Constantin.

‘O să te rog să ne dai o șansă să uităm de toate șabloanele și să ne descoperim unul pe celălalt cu bune, cu rele, dar mereu reali. Vreau să ai încredere în tine, să fii tu, pentru că cel mai mult apreciez asta! Asta ne face diferiți, iar diferit înseamnă special!’, a mai scris Andi înainte de întâlnirea cu concurentele de la Burlacul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter