Cine este Zanni. Dramele din viața câștigătorului Survivor

Publicat pe

Cine este Zanni. Zannidache le-a pregătit o nouă surpriză fanilor săi! După ce a participat la Survivor, show pe care l-a și câștigat în 2021, acum el face parte dintr-un no proiect. Este vorba despre Splash! Vedete la apă, unul dintre cele mai apreciate emisiuni de la Antena 1. Iată tot ce nu știai despre tânăr! Cum l-a făcut Alex Velea celebru?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Zanni. În spatele imaginii de „tip dur', cu o mulțime de tatuaje, Zannidache ascunde o poveste de viață absolut impresionantă. Fostul câștigător Survivor România 2021 s-a născut pe data de 20 septembrie 1998. A crescut într-un orfelinat, iar toate experiențele marcante trăite până acum l-au ajutat să devină un luptător. În prezent, tânărul are 23 de ani și se bucură de mult succes pe plan profesional.

Cine este Zanni. Dramele din viața câștigătorului SurvivorCine este Zanni. Dramele din viața câștigătorului Survivor

Zannidache e cunoscut de mulți drept o fire veselă, fiind mai mereu cu zâmbetul pe buze și cu glumele la el. Puțini știu însă că în spatele fericirii lui se ascunde o dramă cutremurătoare. Când era mic, acesta a fost abandonat într-un orfelinat, centru în care, spune el, a trecut prin mai multe episoade șocante.

Citește și: Zannidache de la Survivor, dezvăluiri despre tânăra de care s-a îndrăgostit:”Am suferit după ea 3 ani. Și-a bătut joc de mine”

Citește și: Zannidache de la Survior, o viață de coșmar, la orfelinat:”Era ca o pușcărie, bătaie, pedepse…”

Citește și: Daniel Onoriu, declarații neașteptate despre fosta iubită, în plin divorț de soție:„Nu am încetat niciodată să o iubesc'

Citește și: Câte kilograme a slăbit Alina Sorescu, în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu:”Fără nicio dietă..”

Cine este Zannidache. Apropiații îi spun Zanni

Cine este Zannidache. Edmond Zanidache sau Zanni, așa cum e cunoscut în România, a crescut în orfelinat până la vârsta de 6 ani. Tânărul a povestit că făcea foamea și că era „dresat doar cu bătaia'. Copilăria lui a fost una extrem de grea, însă a reușit să rămână un om puternic.

„Am stat într-un centru de copii până la 6 ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți.

Îmi aduc aminte perfect că la un moment dat, de câteva ori pe lună au înceut îngrijitoarele să ne scoată în curte și să ne alinieze. Tot ce știam era că după fiecare aliniere în curte, unul dintre noi dispărea… Știam că dispare spre ceva mai bun și mai știam că nu vreau să rămân singur la cămin. Se făceau adopții, pentru că urma să se închidă orfelinatul (…). Nu realizam că viața poate să fie mai bună, că foamea poate să treacă (…).

Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat’, a povestit Zannidache, acum ceva timp.

Zanni a crescut într-un orfelinat

Conform spuselor lui Zannidache, a percerput orgelinatul ca pe o închisoare. Toată perioada cât a stat acolo, concurentul de la Splash! Vedete la apă s-a luptat să-și recupereze libertatea. Astfel, când a ieșit din centru, a simțit că a scăpat.

„Când am ieșit, am simțit că e cea mai frumoasă zi din viața mea. Am simțit că am scăpat, am evadat. Le-am dat motive să mă dea afară, pentru că eram tot timpul revoltat. Puneam mult preț pe libertate, era mai importantă decât mâncarea și un loc de dormit. Era ca o pușcărie – bătaie, pedepse încontinuu, nimeni nu vorbea cu noi. Am găsit un cămin de nefamiliști cu chirie, era 100 de lei pe lună. Era un cămin pentru șobolani, era o mizerie de nedescris. Am stat acolo doi ani de zile, singur. Atunci m-am cunoscut, am înțeles cine sunt, ce vreau de la mine, de la viață, ce doresc să fac’, ne-a mărturisit Zanni, acum câteva luni.

A avut mai multe job-uri pentru a se putea întreține

Cine este Zannidache. Pentru a se întreține, Zanni a avut mai multe job-uri. A tuns iarba, a făcut tatuaje, a fost operator de interior într-un birou, etc.

„Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou, declara Zanni la Chefi la Cuțite.

Cum l-a făcut Alex Velea celebru. Dramele din viața lui Zanni

După ce a muncit în mai multe domenii, Zannidache și-a dat seama că muzica e, de fapt, calea pe care vrea să o urmeze. Astfel, la un moment dat, și-a făcut curaj și i-a scris lui Alex Velea. Acesta din urmă l-a ajutat să se lanseze, fiind impresionat de talentul lui. În prezent, el face parte din proiectul„Golden Boy Society’.

„Apoi am spus să mă fac DJ şi am vrut sa fac un curs de muzică. Am intrat pe Youtube şi am văzut un mesaj de la Alex Velea pentru un om obişnuit şi mi-am spus, Alex răspunde la toată lumea, să-i scriu şi eu un mesaj. Dar m-am gândit ce să-i scriu ca să-i atrag atenţia, să-l frapez. I-am scris aşa „dă-mi putere, ca să dau şi eu mai departe.

În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător’, povestea Zanni în emisiunea lui Pepe, de pe YouTube.

Zanni a concurat la Survivor și Chefi la cuțite, iar acum participă la Splash! Vedete la apă

Cine este Zanni. Ușor-ușor, Zannidache a început să facă pași mari în carieră. Acesta a participat la Survivor România 2021, show pe care l-a și câștigat. Înainte, el a fost concurent și la Chefi la cuțite. A făcut parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu, însă ulterior a fost schimbat cu un alt concurent, din echipa lui Sorin Bontea.

Deși nu avea o experiență vastă în gastronomie, Zanni a reușit să-i impresioneze pe cei de la Chefi la cuțite cu felul lui de a fi. Deși nu a câștigat competiția, a ajuns destul departe în concurs, fiind eliminat în ediția 34 din sezonul 8. La acea vreme, tânărul și-a arătat latura sensibilă și a plâns în brațele lui Florin Dumitrescu. Acum, pe Zanni îl puteți vedea la Splash! Vedete la apă.

„Mă simt de parcă m-am îndrăgostit pentru a doua oară în viața mea, iar gagica mi-a dat papucii. M-am atașat de toți de aici', a spus Zanni la acea vreme.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă VIVA!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter