Cine sunt concurenții de la Vocea României care se vor duela în live-uri

Publicat pe

Vocea României se apropie de final, iar emoțiile antrenorilor și ale competitorilor rămași în cursă sunt imense. Iată cine sunt concurenții de la Vocea României care se vor lupta în live-uri!

Ne mai desparte foarte puțin de aflarea câștigătorului acestui sezon la Vocea României, iar concurenții din cele 4 echipe sunt gata să dea tot ce au mai bun pentru a rămâne în cursă. Dacă anul trecut a existat aproape de la început certitudinea că Bogdan Ioan, din echipa Smiley, cel care l-a imitat perfect pe Michael Jackson, va câștiga Vocea României, acum competiția este mult mai echilibrată, fiecare antrenor având în echipă voci excelente.

12 concurenți, calificați în live-uri la Vocea României

Vineri seară, Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și Horia Brenciu au avut de făcut o alegere extrem de grea, cu atât mai mult cu cât toți au în echipe voci foarte bune. Regulile competiției spun însă că trebuie să rămână doar 12 concurenți, așa că fiecare dintre antrenori a renunțat la voci valoroase.

Horia Brenciu i-a aruncat în luptă pe Elena Bozian, Luiza Constantin, Oana și Răzvan Ailoae, Diandra Bancu, Adriana Simionescu și Nunzio Mastrangelo. În cele din urmă, juratul a fost convins de Elena, Oana & Răzvan și Adriana.

Irina Rimes a avut și ea de făcut o alegere grea. Jelena & Jovana Milovanovic, Bogdan Dumitraș, Emanuela Gherasim, Cristina Dima, Amanda Aprotosoaie, Jasmina Răsădean și Mădălin Antonesei au încercat să-și convingă antrenoarea că merită să meargă mai departe. Irina i-a ales pentru live-uri pe Bogdan, Amanda și Jasmina.

Smiley i-a trimis la duel pe Andi Țolea, Zoe Grigoraș, Renee Santana, Yaser Ramadan, Maria Farcaș și Elena Ilie. Deși toți concurenții au avut prestații excepționale, antrenorul a fost nevoit să aleagă doar trei: Andi, Renee și Elena.

Tudor, în binecunoscutu-i stil, și-a pregătit învățăceii foarte bine și pe latura actoricească. Bogdan Ghirău, Gabriel Bîscoveanu, George Aghinea, Mădălina Lefter, Dragoș Moldovan și Ana Maria Ioana au fost cu toții atât de buni, încât lui Tudor i-a fost foarte greu să aleagă. În cele din urmă însă, antrenorul a mers mai departe cu Gabriel, Mădălina și Dragoș.  

Foto: Facebook

Cine sunt concurenții de la Vocea României care se vor duela în live-uriCine sunt concurenții de la Vocea României care se vor duela în live-uri
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter