Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au sărbătorit gemenele. Cele două fetițe sunt adorabile la nouă luni!

Publicat pe
Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au sărbătorit gemenele. Cele două fetițe sunt adorabile la nouă luni!Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au sărbătorit gemenele. Cele două fetițe sunt adorabile la nouă luni!

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au avut motive de sărbătoare în weekend. De 1 Decembrie, celebrul cuplu a sărbătorit nu doar Ziua Națională a României, ci și împlinirea a nouă luni de când sunt părinți de gemene. Valentina a postat pe Instagram o imagine adorabilă cu fetițele.

'Totul e bine când se termină cu bine', spune o veche vorbă și se pare că se aplică de minune în cazul familiei formate de Valentina Pelinel și Cristi Borcea. După o lungă perioadă petrecută la închisoare, Borcea a fost eliberat la timp pentru a petrece alături de cele mai dragi persoane o sărbătoare importantă.

Gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Borcea au împlinit nouă luni

Weekendul acesta Valentina Pelinel și Borcea au avut dublu motiv de sărbătoare: de Ziua Națională a României, controversatul cuplu și-a sărbătorit cele două fetițe gemene, ce au împlinit nouă luni de 1 Decembrie.

Azi este o zi specială pentru toți. La mulți ani tuturor românilor din partea noastră și, mai ales, a bebelușelor noastre care și ele împlinesc 9 luni de ziua națională', acesta a fost mesajul postat de Valentina Pelinel pe pagina ei de Instagram. Surpriza cea mare a fost, însă, imaginea ce însoțea mesajul: o fotografie adorabilă cu gemenele.

Foto: Instagram

Citește și: Cum și-au petrecut vedetele Ziua Națională a României și ce mesaje emoționante au postat în social media de 1 Decembrie

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter