Cine vor fi nașii copilului Roxanei Vancea: „A primit foarte multe cadouri” / EXCLUSIV

Publicat pe

Am aflat cine vor fi nașii copilului Roxanei Vancea. Vedeta ne-a dezvăluit totul în revista VIVA! de octombrie. Aflată în cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, ea ne-a povestit ce pofte a avut în timpul sarcinii, dar și cum a ajutat-o soțul ei, Dragoș. Așteaptă cu nerăbdare să-și strângă puiul de om în brațe și i-a achiziționat deja câteva lucruri. Iată de ce a apelat frumoasa șatenă la ajutorul unui specialist, înainte să nască!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Tu ai spus mereu că nu ești nouă în zona de parenting pentru că ai experimentat deja ce înseamnă să crești un copil, datorită fiului soțului tău, care este în mare parte în grija ta. Ai înțeles deja ce nu trebuie să faci niciodată în relația cu un copil? Ți-ai făcut o listă cu AȘA NU?

Ohoo… lista e foarte lungă. Nefiind mama biologică a lui Milan, nu m-am putut baza mereu pe instinctul matern, și atunci am încercat să învăț de la experți sau de la mame pe care eu le văd un model. Am încercat să-l educ pe Milan în așa fel încât să nu îi influențez alegerile pe care le-ar face, să nu-l fac băiatul mamei și nici să-i tai aripile. Încercăm mereu, prin joacă, să găsim un numitor comun și tot ce face să fie din/cu plăcere.

Cine vor fi nașii copilului Roxanei Vancea: „A primit foarte multe cadouri' / EXCLUSIVCine vor fi nașii copilului Roxanei Vancea: „A primit foarte multe cadouri' / EXCLUSIV

Crezi că vei face diferență între copii? Cum privești tu viitorul în familia voastră din punctul ăsta de vedere?

În niciun caz. În familia mea, părinții mei nu au făcut niciodată diferențe între mine și sora mea. Milan pentru mine este copilul meu, sufletul meu și 100% nu-l voi face vreodată să simtă altfel. Eu m-am hotărât să devin mamă atunci când am fost 100% convinsă că sunt pregătită să renunț la mine pentru copiii mei.

Citește și: Cum își păstrează Roxana Vancea silueta în sarcină:„Soțul stă cu ochii pe mine, m-a certat… '/ EXCLUSIV

Citește și: De ce și-a șters Roxana Vancea pozele sexy de pe Instagram:”Soțul meu e gelos, dar nu din cauza lui!” EXCLUSIV

Citește și: Andreea Berecleanu și Constantin Stan au împlinit cinci ani de căsnicie.Cum au sărbătorit

Citește și: Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații grave pentru Niculina Stoican:„S-a pensionat din cauza ei. Îl umilea' Cum se apăra artista

Cine vor fi nașii copilului Roxanei Vancea

L-ai pregătit pe Milan pentru întâlnirea cu frățiorul lui? El cum percepe schimbările din familia voastră? Ți-e teamă să nu fie gelos pe Ayan sau pe atenția pe care i-o vei acorda tu celui mic?

Milan e cel mai încântat din familie. Toată ziua e cu mâna pe burtică sau să-l pupe pe bebe. Întreabă mereu cât mai are până vine, a informat toată grădinița și toți copiii din parc că el are un bebe la mami în burtică. Am apelat la specialist și pentru a ști cum să gestionez treaba asta cu gelozia și mi s-a spus să îl implic în orice fac cu bebelușul, am pregătit și membrii familiei, toată lumea trebuie să-l facă pe el să se simtă în continuare în centrul atenției și abia apoi să meargă și la bebeluș. Sunt sigură că ne vom descurca.

Crezi că vei fi o mamă autoritară, de care copilul să știe de frică, așa cum se spune în popor, sau vei fi prietena lui Ayan și îi vei acorda toată libertatea de care are nevoie?

Nu vreau să fiu o mamă autoritară, dar nici una care să lase copilul să facă orice vrea. Suntem oglinda copiilor noștri, trebuie să-l învățăm ce avem noi mai bun și mai curat în noi. O să vreau să-i fiu partener de joacă, prietenă și apoi mamă.

Roxana Vancea, despre relația cu soțul ei

În unele cupluri, apariția unui copil schimbă multe. Și nu neapărat în bine. Ai emoții vizavi de acest lucru? Sau ești atât de sigură pe sentimentele voastre, încât nu ai nicio neliniște legată de viața în patru?

Pe noi Milan ne-a unit mult. Ne-am asigurat că și Milan își dorește un frățior, am vorbit mult despre ce presupune asta și am concluzionat că ne mai dorim un copil. Dragoș e foarte familist, l-am văzut în postura de tată, e acolo mereu, știe ce face, am foarte mare încredere în el. Cred că pe noi copilul o să ne unească și mai mult. Atât.

Te menajează mai mult de când ai rămas însărcinată, are grijă de tine, e atent la poftele tale?

E foarte atent cu mine, mai ales că am o sarcină cu risc. Nu mă lasă să fac nimic în casă și mereu mă roagă să-i dau sarcini, să nu mai fac singură nimic. Mă menajează mereu, e atent să mănânc toate mesele, să mă odihnesc, ieșim mereu să mă plimb. Și mi-a făcut toate poftele cu dorința mea de a pleca peste tot cu Milan. Oriunde am cerut să mergem, a fost de acord, oricât de obositor a fost.

Vedeta, despre poftele din perioada sarcinii

Apropo de pofte, care a fost cea mai ciudată poftă pe care ai avut-o în sarcină? Culinară sau chiar vestimentară. Multe gravide poftesc… pantofi cu talpă roșie.

Din punct de vedere culinar, nu am avut nicio poftă. Cred că eram mai pofticioasă înainte să fiu însărcinată. După cumpărături nu sunt ahtiată, mă îmbrac 90% din timp în hainele lui Dragoș. Dar dacă asta cu pantofii e poftă, pot spune că am poftit și eu la niște adidași foarte ușori și comozi care să-mi facă mai ușoare plimbările în perioada asta.

Vei fi o mamă implicată 100% în creșterea copilului până când… nu știu, își ia permisul de conducere, sau vei apela la ajutorul unei bone/ bunici și vei fi o workin mom?

Îmi doresc să fiu 100% implicată, dar le-am promis mamei și soacră-mii că le voi permite să mă ajute. Și ele vor să se bucure de pitici. Și atunci, probabil că 2-3 ore, când o să mă întorc la muncă, o să îl las cu Dragoș sau cu una dintre ele. În rest, vreau să fiu prezentă non-stop. Să fiu prima care vede tot ce va face el pentru prima dată. Nu vreau să ratez nimic.

Profesional vorbind, ai un mare vis care încă nu s-a îndeplinit? Un proiect la care vei munci după ce naști?

Ne dorim o sală a noastră. Sau o afacere tot în domeniul nostru, să facem totul cu drag.

Roxana Vancea: „La început, bebele va sta cu noi în cameră'

Camera copilului ați amenajat-o? Ați cumpărat ce e necesar sau lăsați toate astea pentru după nașterea micuțului?

La început, bebele va sta cu noi în cameră, să îl putem monitoriza non-stop. I-am luat un pătuț pe care îl vom pune lângă patul nostru. În rest, am luat doar strictul necesar. Mai am multe de achiziționat. Milan i-a ales un cărucior, o scoică pentru mașină, o măsuță de înfășat cu cădiță, eu mi-am ales un ham să pot pleca cu el peste tot și a mai primit foarte multe cadouri de la Ranbir, managerul lui Dragoș, cel care va fi naș.

Planuri pentru ce a mai rămas din 2021?

Din păcate, neștiind exact când nasc, am colul foarte scurt și, după 34-35 de săptămâni, e posibil să se întâmple oricând, nu am putut să îmi mai fac mari planuri. Dar următoarele două, trei weekenduri tot mi-am pus plecări cu Dragoș și Milan. Sibiu, Brașov, Constanța și apoi stau potolită. Sper! Profit cât mai pot până vine bebe. Iar la sală vreau să-mi antrenez fetele până nasc.

Sursă foto: Instagram, Dan Niculescu

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter