Andreea Berecleanu și Constantin Stan au împlinit cinci ani de căsnicie. Cum au sărbătorit

Publicat pe

Andreea Berecleanu și Constantin Stan au împlinit recent cinci ani de căsnicie. În familia lor a fost dublă sărbătoare, la aceaași dată fiind și ziua de naștere a soțului prezentatoarei TV. Vedeta de la Prima TV i-a făcut o declarație de dragoste cunoscutului medic și au petrecut într-o atmsoferă romantică, în străinătate. Iată ce în destinație de vis au aniversat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De curând, Andreea Berecleanu și Constantin Stan au împlinit cinci ani de căsnicie. În aceeași zi a fost și ziua de naștere a cunoscutului medic. Au aniversat cele două sărbători într-un cadru de vis, departe de România, tocmai în Valencia. Cu această ocazie, prezentatoarea de știri i-a făcut partenerului ei de viață o declarație de iubire și le-a împărtășit fanilor mai multe imagini de colecție.

Andreea Berecleanu este în culmea fericirii. Recent, ea și soțul ei, medicul Constantin Stan, au aniversat cinci ani de căsătorie. Tot atunci a fost și ziua lui de naștere, astfel că bucuria a fost și mai mare. Au petrecut ambele evenimente printr-o călătorie în Valencia. Drept dovadă, prezentatoarea de știri a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu ei, dar și cu frumusețile locului.

Citește și: Petrică Mîțu Stoian va fi înmormântat lângă cea mai importantă femeie din viața lui

Citește și: Primele imagini de la priveghiul lui Petrică Mîțu Stoian.Trupul său a fost depus la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase'

Citește și: Nicolae Botgros suferă enorm după moartea soției lui:„În fiecare zi mă duc la cimitir și stau de vorbă cu ea'

Citește și: Geta, mama lui Culiță Sterp, vorbește despre căsnicia cu tatăl copiilor ei:„Mi-a dat foc la…'

Andreea Berecleanu și Constantin Stan au împlinit cinci ani de căsnicie

Andreea Berecleanu a mărturisit că ea și soțul ei, Constantin Stan, își doresc să fie mereu exact cum sunt acum, sănătoși cu toți cei dragi bine. A dat de înțeles că în căsnicia ei dăinuie armonia, spunând că amândoi vor să se bucurie unul de celălalt așa cum au făcut-o din prima clipă în care s-au cunoscut.

În imaginile postate de Andreea Berecleanu pe Instagram se vede că ea și soțul ei, Constantin Stan, au cioncit două pahare în cinstea iubirii lor. S-au bucurat împreună de priveliștea care-ți taie respirația, dar s-au gândit și la admiratorii lor, astfel că au postat imaginile pe rețelele sociale.

„Aniversarea căsătoriei noastre și a soțului meu ne-a prins la Valencia. Las aici doar câteva imagini dintr-un alt oraș de care ne-am îndrăgostit. Ce ne dorim? Să fim exact ca acum. Sănătoși, cu toți ai noștri bine și să ne bucurăm unul de celălalt mereu, așa cum am făcut-o din prima clipă', a scris Andreea Berecleanu Instagram.

Prezentatoarea TV a mai fost căsătorită

Andreea Berecleanu și partenerul ei de viață, Constantin Stan, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Ei sunt căsătoriți de cinci ani, din 2016. Înainte de a fi împreună cu medicul, prezentatoarea TV a fost căsătorită cu fostul ei soț, Andrei Zaharescu. Ea și cu cel din urmă au prezentat ani la rândul știrile PRO TV sau Observatorul de la Antena 1, până în 2010. Cei doi și-au spus „adio' în 2013, acela fiind anul în care au divorțat.

Andreea Berecleanu și fostul ei soț, Andrei Zaharescu, au împreună doi copii, pe Petru și pe Eva Zaharescu. Anul acesta, prezentatoarea TV declara despre relația actualului ei partener cu cei doi copii că „ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nici o secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci', conform elle.ro.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter