Ce scrie pe certificatul de deces al lui Petrică Mîțu Stoian: „A murit din cauza...”

Publicat pe

Ce scrie pe certificatul de deces al lui Petrică Mîțu Stoian. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață sâmbătă, 6 noiembrie 2021. Acesta a fost internat la o clinică din Reșița pentru un tratament post-covid. La doar o zi după ce i s-a administrat terapia cu oxigen hiperbaric, el a ajuns la spital în stare gravă. Sora artistului a făcut o serie de declarații cu privire la tragicul eveniment și a dezvăluit ce scrie pe certificatul de deces al acestuia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian și-a pierdut viața pe 6 noiembrie 2021, după ce a fost internat la o clinică din Reșița pentru a primi un tratament post-covid. Sora artistului a oferit recent o serie de declarații cu privire la tragicul eveniment și a menționat ce este scris pe certificatul de deces. Ba mai mult, aceasta așteaptă decizia procurorilor deoarece s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul morții fratelui său.

Sora interpretului este îngenuchiată de durerea morții lui Petrică Mîțu Stoian. Aceasta a vorbit inclusiv despre ultimele momente petrecute de artist în spitalul din Reșița.

Citește și: De ce a murit, de fapt, Petrică Mîțu Stoian.Primele rezultate de la autopsie

Citește și: Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații grave pentru Niculina Stoican:„S-a pensionat din cauza ei. Îl umilea' Cum se apăra artista

Citește și: Zarug, fost concurent Asia Express:„Am cerut la producție să primesc protecție'

Citește și: Nicolae Botgros suferă enorm după moartea soției lui:„În fiecare zi mă duc la cimitir și stau de vorbă cu ea'

Ce scrie pe certificatul de deces al lui Petrică Mîțu Stoian

Sora lui Petrică Mîțu Stoian a vorbit despre tragicul eveniment. Aceasta a menționat că pe certificatul de deces al interpretului scrie că a murit din cauza unui stop cardio-respirator.

'Pe certificatul de deces al lui Petrică scrie că a murit din cauza inimii. Stop cardio-respirator', a spus Maria Tarchila pentru FANATIK.

Cu toate acestea, femeia așteaptă decizia procurorilor deoarece s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul morții artistului.

„Nu știu dacă eu o să fiu audiată! Dar cei de la clinică vor fi audiați. Eu nu am fost la clinică, nu știu ce s-a întâmplat acolo, dar mă gândesc că de acolo a început totul', a adăugat ea pentru sursa citată.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, marcată de ultimele cuvinte ale artistului

Aceasta a povestit despre momentele în care l-a văzut pentru ultima dată pe fratele său în viață. Acesta părea că se simte bine când Maria Tarchila a ajuns la spitalul din Reșița. Ea a încercat să îl încurajeze pe interpret, însă totul a fost în zadar.

'Noi, în spital, când era, la Reșița, eu am ajuns repede, într-o fugă, din Arad, am apucat să mai vorbim, l-am găsit normal, chiar glumea, nici nu mă gândeam că se va întâmpla asta. Chiar îi spuneam să nu facă vreo prostie. Îi ziceam: `Petrică, fii tare, tu ești tare, să reziști, să nu faci prostii, gândește-te că ești tânăr!`, a mai spus ea pentru sursa citată.

Se pare că Petrică Mîțu Stoian se simțea foarte rău atunci când a discutat cu sora sa. Acesta i-a spus Mariei că nu mai poate, iar atunci ea l-a auzit pentru ultima dată.

„El mi-a zis atunci: `Nu mai pot`! Îi era tare rău. Astea au fost ultimele vorbe. A făcut, cred, atunci, și un atac de panică, atunci l-au și dus la Terapie Intensivă… ', a adăugat ea.

Imaginea fratelui său i-a rămas în minte

Înainte ca interpretul să fie transferat la secția de Terapie Intensivă, a privit-o pe sora sa în ochi. Această imagine i-a rămas în minte femeii.

'Când a ieșit să îl ducă spre Terapie Intensivă, ne uitam unul la altul. Și s-a uitat cu niște ochi la mine, disperat, văd și acum imaginea, nu mai pot să o uit. Atunci m-am gândit că nu mai scapă și așa a fost…', a adăugat ea.

Maria vrea să îi împace pe impresarul lui Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican

În ceea ce privește organizarea înmormântării, Niculina Stoican este cea care a amenajat totul la sediul Ansamblului Maria Tănase din Craiova. Din păcate, aceasta se află într-un real conflict cu impresarul lui Petrică Mîțu Stoian. Sora interpretului își dorește ca cei doi să ajungă la un sol de pace în memoria artistului.

'Eu am dorit ca Petrică să meargă la ansamblu, să fie o noapte acolo. A fost foarte frumos, s-a organizat frumos, cu toți artiștii de la ansamblu. Niculina Stoican a fost trup și suflet implicată pentru el, ei au fost de mici copii împreună, au crescut împreună. Cealaltă familie, unde stătea el, nu dorea la ansamblu, dorea la teatru. Până la urmă, a ajuns și la teatru, i-am împăcat pe toți și o să îi împăcăm în continuare.Nici nu are rost să ne tot certăm pentru că, uitați cum este, murim în 3 ore. Are rost să ne certăm și să ne supărăm? Măcar pentru memoria lui să fim mai buni', a mai spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Maria Tarchila, sora lui Petrică Mîțu Stoian.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter