Cine vor fi nașii lui Iris, a doua fetiță a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Primele detalii despre botez - EXCLUSIV

Publicat pe

Pentru ea, viața a început după 40 de ani. Atunci când l-a cunoscut pe Tavi, dragostea vieții ei, și a reușit să rămână însărcinată, după multe fertilizări in vitro, speranțe deșarte și o sarcină pierdută… Gabriela Cristea este o luptătoare, iar viața i-a oferit, în schimb, cel mai frumos cadou: două fetițe perfect sănătoase. Pe mezina familiei, Iris, în vârstă de doar o lună, v-o prezentăm noi, în premieră. Pe ei, #Victorienii, îi știți deja, dar vă invităm să-i vedeți acum într-un family portrait complet, chiar la ei acasă…

Îmi amintesc că, în perioada în care ai aflat că ești din nou însărcinată, erați în toiul pregătirilor pentru nuntă… Bănuiesc că evenimentul va fi anul acesta, nu?

Da, ne dorim să facem și cununia religioasă. Încă nu am pus la punct detaliile și nici nu știm când vor avea loc evenimentele. Dar, încet-încet, trebuie să începem să ne gândim și la asta.

Coperta VIVA! mai

Coperta VIVA! mai

V-ați gândit să faceți ceremonia și petrecerea de nuntă odată cu botezul?

Da, ne-am gândit, dar am exclus varianta asta. Vrem ca Iris să aibă petrecerea ei proprie de botez, iar noi ne dorim ca ceremonia religioasă să fie una intimă, mai mult așa, pentru sufletul nostru. Cum am vrut de prima dată, nu ne-am răzgândit în privința asta.

Cine vor fi nașii celei mici?

Ca și în cazul Victoriei, vom avea aceiași nași. Mai exact, Cristina și Mădălin Ionescu, Andreea, sora lui Tavi, și, de asemenea, prietenul nostru Tudor Marian.

Citește continuarea interviului în numărul de mai al revistei VIVA!. 

Foto: VIVA!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter