Horoscop mai 2019 - Săgetătorii sunt nevoiți să răspundă unor provocări

Publicat pe

Astrele au pregătit o mulțime de surprize pentru luna mai. Nativii Săgetător ar trebui să își facă mai multe griji pentru viața personală. Este posibil să fiți obligați să faceți anumite compromisuri și să răspundeți unor provocări. Nu uitați să vă relaxați și să vă păstrați energia pentru lucrurile bune ce vor apărea în viitorul apropiat.

TAUR

Dați frâu liber sentimentelor și bucurați-vă de timpul petrecut cu familia! Aveți răbdare până se liniștesc apele, dacă aveți lucruri pe care nu vreți să le dezvăluiți. Apar proiecte considerabile, propriile ambiții sunt puse în joc, dar e bine să aveți grijă la imagine și să fiți înțelegători.

Coperta VIVA! mai

Coperta VIVA! mai

GEMENI 21.05-21.06

În sfârșit, vă îndreptați spre finalul unui proiect. Aspectele vieții care vă aduc liniștea încep să se echilibreze și apar satisfacțiile. Orice provocare trebuie coordonată cu diplomație. Schimbări la locul de muncă sau negocieri, toate vă sunt favorabile.

RAC 22.06-22.07

Din punct de vedere personal, inclusiv financiar, nu ați avea de ce să vă plângeți. Încercați să vă bucurați de succesul dobândit și depășiți blocajele. Marte, Mercur și Saturn sunt retrograde și este posibil să vi se pară că totul se desfășoară greoi.

LEU 23.07-22.08

Nu subestimați ambițiile celor din familie și, mai ales, nu le încălcați principiile! Volumul de muncă va fi mare, atât la job, cât și acasă. Este posibil ca percepția voastră față de spiritualitate să se schimbe și să ducă la stabilirea de noi idealuri, planuri și ținte.

FECIOARĂ 23.08-22.09

Este indicat să lăsați planurile majore pentru a doua jumătate a lunii, iar în prima parte să vă ocupați de familie și de persoanele dragi. Încep să se vadă rezultatele muncii voastre. Încercați să vă opriți și să apreciați ceea ce ați făcut până acum.

BALANȚĂ 23.09-22.10

Planurile profesionale necesită mai multă atenție și, posibil, veți avea de luat decizii drastice. Nu este momentul să aveți o atitudine agresivă, trebuie să tratați totul cu calm. Aveți răbdare până spre sfârșitul lunii, când lucrurile se vor liniști. Ocupați-vă de voi!

SCORPION 23.10-21.11

În luna mai, sunteți susținuți de cei apropiați. Este important să vă axați pe ceea ce vă este benefic și să vă gândiți la o schimbare. Faceți ajustări unde este necesar și treceți peste provocări cu zâmbetul pe buze. Recomandare: ar fi indicat să faceți economii.

SĂGETĂTOR 22.11-20.12

Vă faceți griji pentru viața personală și stabilitatea proprie. Este posibil să fiți obligați să faceți anumite compromisuri și să răspundeți unor provocări. Nu uitați să vă relaxați și să vă păstrați energia pentru lucrurile bune ce vor apărea în viitorul apropiat.

CAPRICORN 21.12-19.01

Este momentul să rezolvați problemele restante și să creionați noi planuri și strategii. Bine ar fi să luați în considerare și părerile altor persoane, pentru că doar așa veți ajunge la rezultatele dorite. Adaptați-vă locului și oamenilor și veți reuși.

VĂRSĂTOR 20.01-18.02

Este necesar să luptați și să fiți mai determinați ca de obicei. Diplomația vă este de ajutor, dar nu neapărat necesară. Eclipsa de pe data de 4 poate crea anumite schimbări, dar acestea sunt spre binele și progresul vostru. Atenție la îndoieli, nu toate au o bază reală.

PEȘTI 19.02-20.03

Tot ceea ce ține de casă și de partea emoțională vă preocupă și e bine să reprezinte o prioritate. Cu cât luptați mai mult să obțineți ceea ce vă doriți, cu atât totul pare și mai dificil. Rămâneți puternici și păstra-ți-vă energia, pentru a vă bucura de schimbări.

BERBEC 21.03-20.04

Casa Familiei este puternic aspectată de planeta Marte. Apar tensiuni, dar și rezolvări de situații. Aveți tendința să fiți independenți și să luați decizii pe cont propriu, dar nu sunt cele mai indicate. Succesul poate fi atins, însă doar prin eforturi susținute.

Numărul de mai al revistei VIVA! este disponibil la toate punctele de difuzare a presei începând cu 30 aprilie.  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter