Geanina Ilieș, pictorial sexy în VIVA! de mai, după eliminarea de la FERMA. E o mămică modernă

Publicat pe

Sezonul petrecerilor este în toi și vrei să faci impresie, dar nu știi ce look ți se potrivește mai bine? Geanina Ilieș îți propune cinci outfituri de seară glam, îndrăznețe și pline de culoare, ce te vor face să ieși din anonimat.

Coperta VIVA! mai

Coperta VIVA! mai

Geanina Ilieș a participat la Ferma, emisiunea de la Pro TV. Ea a declarat că experiența prin care a trecut a fost grea, dar intensă, din care a învățat multe despre viață. Și-a făcut prieteni noi, pe care pe poate baza de acum înainte.

„A fost o provocare, poate cea mai mare din viața mea. A fost o nebunie în care un amalgam de gânduri și sentimente mi-au oferit șansa să trăiesc cea mai interesantă experiență de viață. ❤️

Am cunoscut tipologii de oameni diferiți, de care m-am atașat și nu am purtat ranchiună nimănui, indiferent de situații. A fost un joc, pe care l-am înțeles și pe care l-am tratat cu calm, cu maturitate, cu răbdare și îngăduință. 

Am trecut prin probe fizice mai mult decât intense prin care am învățat că autodepașirea este cel mai bun drum pe care poţi să-l urmezi pentru a scoate la lumină tot ce există mai bun în tine. 

Am învățat să mă bucur poate și mai mult de lucrurile simple în acea #cocioabă din mijlocul pădurii și poate cel mai important în acest show a fost faptul că orice pierdere poate fi un câștig! 

A fost frumos, a fost greu, a fost cu lacrimi și întotdeauna va fi cu zâmbete! A fost Ferma. Un nou început!

Vă mulțumesc vouă, celor care m-ați susținut și ați fost alături de mine, pentru gândurile voastre cu cele mai sincere și frumoase mesaje!', a scris Geanina pe Facebook.

Te invităm să vezi pictorialul în care Geanina Ilieș e protagonista.

Întregul material îl poți citi în numărul de mai al revistei VIVA! disponibil din 30 aprilie la toate punctele de difuzare a presei. 

Foto: Cristian Gugu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter