În ciuda zvonurilor despre despărțire, Shakira și Piqué și-au sărbătorit zilele de naștere împreună!

Publicat pe

Sunt împreună de 7 ani și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, însă în ultima vreme zvonurile despre despărțirea lor s-au îndesit. Totuși, în ciuda acestora, Shakira și Piqué și-au sărbătorit și anul acesta zilele de naștere împreună!

 

Că Shakira și Piqué sunt suflete-pereche nu mai e un secret pentru nimeni, între artistă și fotbalist existând o chimie extraordinară. În plus, cei doi împart până și ziua de naștere, ambii fiind născuți pe 2 februarie, doar că la distanță de 10 ani. Tocmai faptul că artista este cea care are 41 de ani, și nu soțul ei i-a făcut pe cei mai mulți să-și pună semne de întrebare cu privire la rezistența relației lor.

Deși sunt împreună de 7 ani, cei doi nu sunt căsătoriți, dar au doi copii superbi, Milan (5) și Sasha (3), iar Shakira spune despre relația ei cu Piqué – artista nu-și dorea să aibă o relație cu un fotbalist – că a fost o pedeapsă dulce a destinului. Poate însă ca temperamentul vulcanic al artistei să le fi dat celor din jur senzația că în cuplul lor sunt probleme… Eu și Piqué ne completăm. Ne asemănăm în multe privințe. Suntem născuți în aceeași zi și suntem foarte pasionali, trăim totul la maximum. Să zicem totuși că el e mai liniștit, iar eu un pic mai dramatică.'

„E ca și cum am fi căsătoriți”

Cât despre căsătoria pe care cei doi o tot amână, artista are și aici o explicație pertinentă: „Eu simt că deja formăm o familie, e ca și cum am fi căsătoriți. Cred că devotamentul unuia față de celălalt pe care ni l-am demonstrat de când suntem împreună, faptul ca am creat o familie, e ceva foarte intens, avem o relație solidă. Nu cred că e nevoie de niște acte, de o petrecere și o ceremonie pentru a fi fericit și a te simți în familie'.

Iată însă că, în pofida zvonurilor tot mai intense despre despărțirea lor, cei doi iubiți și-au sărbătorit și anul acesta zilele de naștere împreună – pe 2 februarie, Shakira și Pique au împlinit 41 și, respectiv, 31 de ani – alături de familie și de prieteni, la domiciliul lor din Barcelona, aceștia fiind surprinși de paparazzi, așadar zvonurile s-au dovedit false încă o dată. Nu se știe însă până când, fiindcă fum fără foc nu iese…

În ciuda zvonurilor despre despărțire, Shakira și Piqué și-au sărbătorit zilele de naștere împreună!În ciuda zvonurilor despre despărțire, Shakira și Piqué și-au sărbătorit zilele de naștere împreună!

Oana Pantazi

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă