Claudia Ghițulescu a fost înșelată de soț și a pierdut o sarcină: "M-am rugat la Dumnezeu să-mi dea putere"

Publicat pe

Claudia Ghițulescu a trecut prin momente cumplite, dar aceste lucruri au făcut-o mai puternică. Artista a făcut dezvăluiri dureroase despre perioada în care și-a pierdut copilul și a aflat că este înșelată de soț. Claudia se declară o femeie liniștită în momentul de față, dar puțini sunt cei care știu dramele prin care a trecut.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Claudia Ghițulescu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. Vedeta are o poveste de viață impresionantă, demnă de scenariul unui film. Cântăreața a povestit despre cumpenele pe care le-a trăit de-a lungul timpul, dar și despre lecțiile pe care le-a învățat trecând prin ele.

Claudia Ghițulescu a fost înșelată de soț și a pierdut o sarcină: "M-am rugat la Dumnezeu să-mi dea putere"Claudia Ghițulescu a fost înșelată de soț și a pierdut o sarcină: "M-am rugat la Dumnezeu să-mi dea putere"

Interpreta de muzică populară a povestit toate dramele vieții sale, dar și cum a reușit să treacă peste ele. Claudia Ghițulescu se declară o femeie puternică, care reușește să facă față oricărei situații. Artista a mărturisit că divorțul de fostul soț a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o.

Citește și: Cum a reacționat Claudia Ghițulescu când a aflat că mama ei participă la Mireasa:”I-am spus să fie…”

Citește și: Claudia Ghițulescu a cunoscut-o pe amanta soțului. Cum a reacționat:”Am îmbrățișat-o…”

Citește și: Cine este Istvan Kozocsa de la Chefi fără limite.Care a fost primul lui job

Citește și: Cine este Raul Bodoșcă de la Chefi fără limite.Ce afacere are

Claudia Ghițulescu a fost înșelată de soț și a pierdut o sarcină

Claudia Ghițulescu este fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și iubite interprete de muzică populară. Vedeta în vârstă de 43 de ani a trecut prin multe cumpene de-a lungul vieții sale, dar a rămas o femeie puternică. Artista a povestit că și-a văzut moartea cu ochii. Cântăreața și-a dat seama că există multă durere în lume, iar acest lucru a determinat-o să meargă mai departe. Claudia a fost implicată într-un accident de mașină cumplit, din care a supraviețuit.

„A fost un moment când eu mi-am învins moartea. Atât am apucat, să trag aer în piept. Știu că mi-a venit, așa, ceva în cap și, atâta, m-am trezit după trei zile. Și când am văzut că una nu avea picior, cineva nu avea o mână, tot din accidente, atunci am realizat cum e viața, că e și dură!, a povestit artista, în emisiunea „Viata vedetelor.”

Claudia Ghițulescu a pierdut o sarcină

Cântăreața de muzică populară a mărturisit că a mai existat un moment în care a fost nevoită să fie foarte puternică. Claudia și-a pierdut copilul nenăscut, anul trecut. Artista a declarat că a afectat-o foarte mult această tragefie, dar a reușit să meargă mai departe.

„Am trecut printr-o perioadă grea când am pierdut copilul. Mă rugam: Doamne, dă-mi putere. Am puterea de a înțelege când Dumnezeu hotărăște ceva în locul meu. Am mers mai departe cântând. M-am rupt de suferința aia. M-a ajutat să merg în mijlocul oamenilor, să cânt, să uit de ce aveam în suflet„, a mai spus artista.

Cântăreața a divorțat la 2 ani după nuntă

Claudia Ghițulescu a aflat în 2019 că șoțul ei a înșelat-o cu o angajată în vârstă de doar 20 de ani. Artista și-a dorit foarte mult o familie, iar când a aflat că este însărcinată, a fost extrem de fericită. Din păcare, Claudia a pierdut sarcina și a aruncat vina asupra fostului soț, Marian. Aceste acuzații l-au determinat pe bărbat să îi ceară divorțul artistei.

A urmat apoi divorțul, a fost lovitură după lovitură.Cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat a fost divorțul. Momentul ăla nu înțelegeam ce mi se întâmplă. Acum am văzut și m-am gândit că decât să stau într-o relație toxică, mai bine să își facă fiecare viața cum ne este pe plac', declara anul trecut Claudia, potrivit fanatik.ro.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter