Claudia Ghițulescu a mers la terapie după divorțul de fostul soț: "Eram nefericită"

Publicat pe

Claudia Ghițulescu a mers la psiholog după divorțul de fostul soț. Claudia Ghițulescu a divorțat în 2019 de fostul soț, după ce a aflat că acesta o înșela cu o femeie mult mai tânără. La trei ani de la separare, cântăreața a dezvăluit că a apelat la terapie pentru a trece peste. Iată ce declarații a mai făcut aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Ghițulescu este fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și iubite interprete de muzică populară. Vedeta are o viață demnă de scenariul unui film, a pierdut o sarcină și a trecut printr-un divorț dureros, la doar doi ani de la nuntă.

Claudia Ghițulescu a mers la terapie după divorțul de fostul soț: "Eram nefericită"Claudia Ghițulescu a mers la terapie după divorțul de fostul soț: "Eram nefericită"

La trei ani de la separarea de fostul soț, Claudia Ghițulescu a vorbit despre perioada de refacere, cum a reușit să treacă peste cele întâmplate, dar și ce se întâmplă în viața ei la momentul actual. Iată declarațiile făcute de îndrăgita cântăreață!

Citește și: Claudia Ghițulescu a fost înșelată de soț și a pierdut o sarcină:”M-am rugat la Dumnezeu să-mi dea putere”

Citește și: Cum a reacționat Claudia Ghițulescu când a aflat că mama ei participă la Mireasa:”I-am spus să fie…”

Citește și: Sonia Argint, despre relația dintre Tiberiu Argint și Andreea Bălan:'Nu a mai funcționat și…'

Citește și: Iancu Sterp a vorbit despre noaptea accidentului provocat de Culiță:’Cu intenție s-a urcat la volan…’

Claudia Ghițulescu a mers la psiholog după divorțul de fostul soț

Claudia Ghițulescu a aflat în 2019 că șoțul ei a înșelat-o cu o angajată în vârstă de doar 20 de ani. La momentul respectiv, vedeta era însărcinată, dar, din păcate, a pierdut sarcina, oricât de mult și-ar fi dorit să devină mamă.

Divorțul a făcut-o pe artistă să se gândească serios la viața ei și la faptul că, de fapt, nu era fericită în căsnicia cu Marian.

Nu am fost pregătită pentru aceasta schimbare, faptul că am pierdut și o sarcină, eram pe un fond destul de sensibil, mi-a luat ceva timp să înțeleg multe ! Perioada divoruțului am trecut-o ușor, fără ajutor și consiliere de specialitate. Am vrut să stau cu mine și m-am rugat mult, îmi găseam liniștea în biserică și rugăciune.

Nu am fost izolată, dar am fost prudentă. Am vrut să stau cât pot singură fiind o problemă personală.  Această etapă a vieții mele mi-a adus numeroase lecții de viață, iar experiența dureroasă mi-a arătat că sunt pregătită pentru orice și că există un preț pe care l-am plătit pentru limitările învechite pe care le aveam.

Nu consider viața personală fără succes, ba chiar am avut lecții de învățat. Acum pot spune despre căsătorie că a fost greșeala vieții mele, iar divorțul o realizare. Eram nefericită în perioada căsniciei, nefericirea aduce nefericire … asta am înțeles abia acum!„, a spus Claudia Ghițulescu, potrivit Fanatik.

„Am avut timp să mă văd cu un psiholog”

Totodată, cântăreața de muzică populară a mai mărturisit că a apelat la psiholog și a făcut cursuri de Theta Healing, după divorțul de fostul soț.

După toată perioada de suferință a venit pandemia, asta a fost greu de dus. Atunci am avut timp să mă văd cu un psiholog, ba chiar am făcut cursuri de Theta Healing, care este o modalitate de vindecare emoțională, mentală și spirituală prin care obții liniște si echilibru în viața ta„, a mai spus cântăreața.

Ce spune despre o nouă relație

Totodată, susține că nu este decisă să-și refacă viață, doar de dragul de a avea pe cineva lângă ea.

Zi de zi dau șanse iubirii să vină în viața mea și unui bărbat, însă n-o să am o relație până nu o sa fiu sigură de ce se află în sufletul meu, pentru că nu vreau să încurc viața cuiva, dar nici pe a mea doar de dragul de a exista un bărbat lângă mine!„, a mai spus aceasta.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter