Claudia Pătrășcanu a câștigat încă un proces împotriva lui Gabi Bădălău: "Am fost angajată destul și..."

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț. Claudia a câștigat procesul în care a cerut executarea silită a unei societăți pentru care a lucrat și ea. Astfel, Claudia Pătrășcanu a obținut o victorie definitivă în scandalul pentru bani și îl execută silit pe Gabi Bădălău.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De trei ani, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în proces de divorț, dar și în proces pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună.

Claudia Pătrășcanu a câștigat încă un proces împotriva lui Gabi Bădălău: "Am fost angajată destul și..."Claudia Pătrășcanu a câștigat încă un proces împotriva lui Gabi Bădălău: "Am fost angajată destul și..."

Claudia Pătrășcanu a câștigat încă un proces împotriva lui Gabi Bădălău

După ce a câștigat procesul pentru banii cuveniți ca salariată la firma familiei Bădălău, artista Claudia Pătrășcanu a solicitat executarea silită a societății, iar judecătorii i-au dat câștig de cauză, recent.

„Am câștigat litigiul de muncă. (…) Am fost angajată destul, ca să fiu dată afară și ca să mi se poată lua copiii. Pe acest principiu s-a mers: hai s-o dăm afară din casă, hai s-o dăm afară și de la muncă, căci poate putem așa să luăm copiii.

Hai să cerem un test psihiatric că poate o scoatem nebună și îi iau copiii, hai să facem toate startegiile din lume că poate, poate ….', a declarat Claudia Pătrășcanu la Xtra Night Show.

Artista a susținut că nu a primit niciodată vreun salariu de la firma lui Bădălău, unde era angajată cu carte de muncă, așa că și-a căutat dreptatea în instanță.

„Am avut carte de muncă. Nu mi-am luat niciodată niciun salariu. Niciodată', a afirmat cântăreața.

Pe de altă parte, conform unor surse spynews.ro, Claudia ar fi încasat un salariu, deși, în realitate, nu ar fi lucrat niciodată la acea firmă.

Însă, conform documentelor, ea era angajată, iar în instanță a demonstrat că nu a primit drepturile salariale, astfel că a câștigat fără probleme procesul, precum și executarea silită a societății lui Bădălău.

Citește și: Cât s-a chinuit Denis Hanganu, protagonistul serialului Sacrificiul, ca să ajungă actor:„Nu înţeleg cum organismul meu a rezistat!’

Citește și: Concurentul care strigă „Sunt celebru, scoate-mă de aici’.Eliminare neașteptată la PRO TV

Citește și: Lia Bugnar, despre despărțirea de Anghel Damian, după 8 ani de relație:'M-a lovit tancul!'

Gabi Bădălău a refuzat să divorțeze la ultimul termen din proces

„Domnul Bădălău a fost întrebat de doamna președintă 'Domnul Bădălău, durează câteva secunde, doriți să divorțați?' și a spus că nu.

Doamna avocată a domnului Bădălău e pusă de părinții acestuia să țină procesul până îmbătrânesc eu. Nu-l vrea pe domnul Bădălău însurat cu altcineva și mă țin așa legată mult și bine', a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Xtra Night Show.

„Între noi nu mai există nici iubire nici respect.(…) Vreau să divorțez. Am spus să mă consult cu avocații și la termenul următor decidem, pentru că ei, fără să se consulte cu noi, au făcut o cerere și au spus 'hai, vrei să divorțezi?', dar cu anumite aspecte acolo, adică: că eu sunt de vină, că nu mai e culpă comună, că e culpă exclusivă a mea, că programul copiilor e la ea. Mă punea la zid și eu să accept', a explicat Gabi Bădălău.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter