Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii, este însărcinată a doua oară: "Dacă stau mă ia amețeala"

Publicat pe

Nicoleta Dragne, fosta concurentă de la Insula Iubirii este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta este activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă nou în viața ei. În urmă cu câteva luni, Nicoleta și-a surprins susținătorii după ce a dezvăluit că va deveni mamă pentru a doua oară. Fosta ispită a povestit cum se simte și ce nume a ales pentru bebeluș.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nicoleta Dragne urmează să devină mamă pentru a doua oară. Fosta ispită de la Insula Iubirii a dezvăluit cum se desfășoară sarcină, dar și ce nume a ales pentru bebeluș. Vedeta a născut în 2020 un băiețel, iar acum va aduce pe lume cel de-al doilea copil.

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii, este însărcinată a doua oară: "Dacă stau mă ia amețeala"Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii, este însărcinată a doua oară: "Dacă stau mă ia amețeala"

Nicoleta este mândră că va deveni mamă pentru a doua oară. Vedeta postează deseori imagini cu fiul său pe rețelelel de socializare și abia așteaptă să vină pe lume o surioară sau un frățior. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a vorbit despre sarcina ei, declarând că este diferită de prima.

Citește și: De ce s-a despărțit Nicoleta Dragne de tatăl copilului ei, fostul soț al Mădălinei Pamfile:„Eu nu m-am schimbat'

Citește și:Ce operații estetice are Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil.Arăta diferit acum 10 ani

Citește și:Cum a apărut Luca Reghecampf la botezul fratelui său, Liam. A avut un mesaj și pentru Bebeto:”Trebuia să fii cu noi”

Citește și:Ce s-a întâmplat după ce Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă.S-au deschis dosare penale și s-au emis ordine de protecție

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii e însărcinată pentru a doua oară

Nicoleta Dragne va deveni mamă pentru a doua oară. Fosta ispită de la Insula Iubirii este extrem de fericită și abia așteaptă să-și țină bebelușul în brațe. Vedeta este activă pe rețelele de socializare, iar de multe ori posteză imagini cu fiul său. Vestea că va deveni mamă pentru a doua oară a fost dată tot în mediul online.

Nicoleta a dezvăluit că cea de-a doua sarcină este diferită de prima. Acum, vedeta se simte mai obosită, dar bucuria că va avea un al doilea copil este unică și specială.

Nicoleta Dragne: „Sunt sarcini diferite”

Fosta ispită de la Insula Iubirii susține că la cea de-a doua sarcină se simte mai obosită și nu poate să stea în picioare mult timp. Chiar și așa, blondina așteaptă cu nerăbdare să își cunoască bebelușul și să-i facă o soră sau un frate fiului său, Vladimir.

„Sunt sarcini diferite, dar în primele luni am avut cam aceleași simptome: cu rău, vomă în fiecare azi. Acum nu îmi mai este rău, dar îmi este somn tot timpul.

La prima sarcină nu am avut treaba asta și nici nu pot să stau în picioare dacă stau în picioare 15 – 20 de minute, doar săstau nu să merg că dacă merg e mai bine, dacă stau mă ia amețeala, îmi crește tensiunea și trebuie să mă așez”, a declarat Nicoleta pentru wowbiz.ro.

Ce spune Nicoleta Dragne despre sexul celui de-al doilea copil

Blondina a declarat că momentan nu a aflat sexul bebelușului. Nicoleta Dragne a recunoscut că își dorește o fetiță, dar acesta nu este un aspect atât de important. Vedeta își dorește foarte mult să semene foarte mult cu Vladimir, fiul său. După ce l-a adus pe lume pe fiul său, Nicoleta s-a despărțit de tatăl lui Vladimir și și-a crescut băiatul singură. Momentan nu se știe dacă ispita de la Insula Iubirii a decis să-și mai dea o șansă cu tatăl primului său copil sau dacă există un alt bărbat în viața ei.

„Încă nu am aflat, nu mi s-a dat un răspuns sigur. Momentan mă apropii de a doua morfologie, iar la prima niciodată nu îți spun sigur.(…) Eu îmi doresc să fie sănătos, nu contează ce o să fie!

Acum, ideal ar fi fost să fie fată ca să fie pereche, dar nu este obligatoriu, e binevenit și băiat. Pe mine mă interesează să fie sănătos și dacă mi-ar da Dumnezeu să semene cu primul nici nu m-ar mai interesa ce e”, a mai spus Nicoleta Dragne.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter