Claudia Pătrășcanu, declarații șocante despre familia Bădălău, în plin proces de divorț: "Mă vor în pământ! Rugați-vă pentru mine!"

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu continuă seria mesajelor cutremurătoare la adresa familiei Bădălău și susține că fostul soț vrea să îi ia copiii și, mai mult, o vrea moartă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrașcanu cere ajutorul pe reţelele de socializare. Vedeta susţine că trăieşte un coşmar din pricina fostului său soţ, fiind ameninţată de familia acestuia şi nefiind lăsată să îşi vadă copiii.

'Ajung să scriu acest mesaj cu gândul că cineva va înțelege ce trăiesc eu în aceste momente cu Fam Bădălău, cu sora fostului meu soț, mama acestuia, soțul și întreaga familie mă abuzează emoțional, mă amenință că îmi vor lua copiii, îmi trimit mesaje grave fără să aibă dovezi, nu le permit copiilor să vorbească cu mine, tatăl lor îi lasă în grija familiei și tot timpul sunt nevoită să iau legătură cu copiii mei să i aud prin diferite persoane' , a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în proces pentru custodia copiilor. Cântăreața este de părere că acei copii trebuie să crească lângă mama lor, iar fostul soț, pe de altă parte, spune că binele băieților este lângă el.

Claudia Pătrășcanu, declarații șocante despre familia Bădălău, în plin proces de divorț: "Mă vor în pământ! Rugați-vă pentru mine!"Claudia Pătrășcanu, declarații șocante despre familia Bădălău, în plin proces de divorț: "Mă vor în pământ! Rugați-vă pentru mine!"

'Sunt acea mama disperată care se judecă într o instanță ptr copiii ei, care are încredere în justiția noastră și care sper să facă dreptate ca acești copii să crească lângă mama lor așa cum e dat de Dzeu', mai scrie Claudia Pătrașcanu.

Claudia face apel la cunoscuţi şi cere ajutor. 'Toți cei care mă Cunoaște-ți în toți acești ani ca om public, mamă, care vedeți mesajul meu cu disperare, am nevoie de oameni cu suflet să pot scapă de acești oameni care spun peste tot că mă vor în pământ!', a mai spus Claudia Pătrașcanu pe rețeaua de socializare.

Claudia Pătrășcanu spune că este abuzată emoțional

'Nu pot pune încă, acele mesaje pe care soțul și sora lui mi le trimit și mă abuzează emoțional, dovezi grave pe care le am din timpul căsniciei ci nu numai și din tot ce trăiesc acum, gândindu mă doar la copii. Mă amenință că mi vor lua ei copiii ptr că sunt o mamă de la care copiii mei nu au ce învața….eu cred că acești copii minunați doar de la mine au ce învața și ei stiu asta prea bine,dar mare păcat că au atâta vrajbă ptr mine. Nu le am făcut nimic, doar vreau să fiu lăsată să mi cresc copiii în liniște și să i duc pe un drum bun, să știu de ei când fac un vaccin, dacă sunt bine și să le spun că îi iubesc, vreau să fiu lăsată să vorbesc cu ei și să înțeleagă pentru totdeauna că sunt mama lor,orice rău ar dori ei ptr mine', a mai scris fosta soție a lui Gabi Bădălău.

Claudia cere ajutorul apropiaţilor în lupta pe care o duce cu familia fostului soţ.

'Acești oameni fără frică de Dzeu și fără scrupule nu înțeleg sentimentul de mamă, nu încetează, ci doar vor să mi facă rău prin tot felul de mijloace nedrepte! Vă rog, fac acest apel public în ideea că cineva mă vă auzi și mă v a ajuta să se facă dreptate și să iasă la suprafață și alte adevăruri care se știu și nu s au auzit. Sunt acea mamă singură, Încolțită de acești oameni fără inimă și scrupule, fără să cunoască sentimentul MAMA! Rugați vă pentru mine că Dumnezeu să le dea gânduri bune și să mă lase să mi cresc copiii în liniște și cu demnitate!', și-a încheiat Claudia Pătrașcanu mesajul disperat.

Citește și:

Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Daria Radionova, înainte de a fi arestat! Rusoaica ar fi primit inelul refuzat de Bianca Drăgușanu

Momentul în care Cristina Joia a fost bătută de o femeie, într-un magazin. Camerele video au surprins scenele de groază

Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani: „Nu ne blocăm în certuri”. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Reacția lui Gabi Bădălău la mesajul Claudiei Pătrășcanu

La scurt timp după ce Claudia Pătrășcanu a postat pe Facebook un mesaj în care le-a mărturisit tuturor că se teme pentru viața ei și că fostul soț vrea să îi ia cei doi copii, Gabi Bădălău a avut prima reacție.

Sper să scap cât mai repede de divorțul asta, nu o recunosc. Îi recomand să meargă la un control psihologic, psihiatric', a spus Gabi Bădălau despre mama copiilor săi.

Ea urmărește alte lucruri și nu binele copiilor. E o chestie premeditată. Ea se gândește doar la bani, încearcă să obțină totul prin șantaj', a mai spus Gabi Bădălau la Antena Stars. 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter