Claudia Pătrășcanu, prima victorie în lupta pentru custodie cu Gabi Bădălău: copiii rămân la ea!

Publicat pe

După o despărțire extrem de mediatizată de soțul ei, Claudia Pătrășcanu încearcă să reintre în normalitate, alături de copiii ei. Artista a câștigat deja o primă fază a procesului pentru custodie – cei doi băieți i-au fost încredințați ei.

În luna august, Claudia Pătrășcanu a luat decizia de a sivorța de Gabi Bădălău, tatăl copiilor ei, motivele fiind violența și infidelitatea, pe care artista a decis să le dezvăluie pentru prima dată public. Drept urmare, artista a plecat din vila familiei din Bolintin Vale, refugiindu-se în Agigea, în casa mamei sale, împreună cu fiii săi, Gabriel (5 ani) şi Nicolas (3 ani).

„Adevărul este că am fost dați afară din casă. Împreuna cu copiii, am fost dată afară din casă […] Am fost dați afară din casă, iar acest lucru îl poate confirma Serviciul de Poliție 112 unde eu am sunat în aceea seară să îmi trimită un echipaj de poliție' , povestea artista la Antena Stars.

Acum, lupta între Claudia Pătrășcanu (39 de ani) şi Gabi Bădălău (34 de ani) se duce la tribunal, odată cu depunerea cererii de divorț artista cerând și custodia copiilor. Pe 7 noiembrie, magistrații Judecătoriei Bolintin Vale au decis ca, până la soluționarea divorțului, cei doi copii să rămână în grija mamei, în Agigea, tatălui fiindu-i stabilit un program de vizitare.

Tatăl va avea un program de vizitare bine stabilit

'Stabileşte locuinţa minorilor Bădălău Gabriel Alexandru şi Bădălău Nicolas Mihai la mamă, respectiv în Agigea, Constanţa' – a decis Judecătoria Bolintin, programul de vizitare fiind, de asemenea, comunicat:

'Stabileşte următorul program: primul şi al treilea weekend din fiecare lună, de vineri ora 17.30 până duminică la ora 18.00, la domiciliul reclamantului din Bolintin Vale, jud. Giurgiu, minorii urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu duminică la ora 18.00.

În anii impari: în vacanţa de vară, patru săptămâni, respectiv primele două săptămâni din luna iulie şi primele două săptămâni din luna august, cu posibilitatea pentru reclamant de a lua minorii de la domiciliul mamei, urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu la ora 18.00. În vacanţa de primăvară, o săptămână, respectiv a doua săptămână de vacanţă, începând din ziua de luni, ora 17.30 până în ziua de duminică, ora 18.00. În vacanţa de iarnă, din data de 23 decembrie ora 17.30, până în data de 30 decembrie ora 18.00'.

Claudia Pătrășcsanu nu s-a declarat satisfăcută cu aceste decizii și a făcut apel, urmând ca înfățișarea viitoare să aibă loc pe 11 decembrie.

Foto: Instagram

Claudia Pătrășcanu, prima victorie în lupta pentru custodie cu Gabi Bădălău: copiii rămân la ea!Claudia Pătrășcanu, prima victorie în lupta pentru custodie cu Gabi Bădălău: copiii rămân la ea!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter