Un cunoscut interpret de muzică populară a încercat să se sinucidă în camera de hotel! A fost diagnosticat cu sindrom depresiv

Publicat pe

În noaptea de 29 spre 30 noiembrie, cunoscutul interpret de muzică populară Anton Achiței a încercat să se sinucidă în camera unui hotel din Suceava. Din fericire, artistul a cerut ajutor la timp!

În timp ce se afla în Suceava, unde se afla pentru a înregistra câteva piese, interpretul de muzică populară Anton Achiței, în urma unui sindrom depresiv, a încercat să-și încheie socotelile cu viața. Acesta s-a cazat la hotel, iar în noaptea de 29 spre 30 noiembrie s-ar fi dus în baie și s-ar fi tăiat cu o lană la încheietură și în zona antebrațului mâinii stângi, scrie adevărul.ro.

Anton Achiței a sunat după ajutor

Speriat fiindcă începuse să sângereze, Anton Achiței (73) și-a sunat un prieten, căruia i-a povestit ce a făcut. Acesta a sunat imediat la recepția hotelului, iar angajații au chemat Salvarea, interpretul fiind transportat imediat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou', unde a fost diagnosticat cu sindrom depresiv.

Conform unor surse neoficiale, interpretul de muzică populară ar fi refuzat internarea în Secţia de Psihiatrie, fiind internat internat într-o altă secţie pentru a primi îngrijiri medicale. Cu toate acestea, în perioada următoare, Anton Achiţei va fi expertizat psihiatric.

Foto: Facebook

Un cunoscut interpret de muzică populară a încercat să se sinucidă în camera de hotel! A fost diagnosticat cu sindrom depresivUn cunoscut interpret de muzică populară a încercat să se sinucidă în camera de hotel! A fost diagnosticat cu sindrom depresiv

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter