Ce relație are Claudia Pătrășcanu cu mama ei: ”Sunt foarte multe lucruri pe care le-aș putea spune despre ea, dar...”

Publicat pe

Ce relație are Claudia Pătrășcanu cu mama ei. De-a lungul anilor, Claudia Pătrășcanu a avut grijă să își țină familia ei departe de ochii curioșilor. Nu doar că a vorbit foarte rar despre părinții ei și amintirile pe care le au împreună, ci nici nu i-a lăsat pe fani să ajungă cumva la detaliile din intimitatea lor. Ei bine însă, deși o face rar, frumoasa artistă are numai cuvinte de bine și de laudă la adresa celei care i-a dat viață. Iată ce a dezvăluit despre relația pe care o are cu mama ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce relație are Claudia Pătrășcanu cu mama ei: 'Sunt foarte multe lucruri pe care le-aș putea spune despre ea, dar...'Ce relație are Claudia Pătrășcanu cu mama ei: 'Sunt foarte multe lucruri pe care le-aș putea spune despre ea, dar...'

Claudia Pătrășcanu este mamă la rândul ei, iar acum vede altfel acest rol. Mai mult decât atât, înțelege mult mai bine sfaturile pe care i le-a dat până acum, dar și sacrificiile pe care le-a făcut de pentru ea. A încercat să culeagă tot ceea ce a fost mai bun de la ea, considerându-se din multe puncte de vedere copia ei fidelă.

Citește și: De ce nu s-a prezentat Claudia Pătrășcanu la procesul cu Bianca Drăgușanu: „Se caută circ și se încearcă să mi se facă rău”

Citește și: Ce i-a spus Claudia Pătrăşcanu lui Gabi Bădălău, după divorț: 'Niciodată să nu spui niciodată. Eu îmi găsesc fericirea în ochii…'

Citește și: De ce renunță Florin Călinescu la televiziune și ce spune despre plecarea de la Pro TV: „Întodeauna am fost un animal liber'

Citește și: „L-am simțit cum se freacă de mine”. Bianca Patrichi face acuzații grave la adresa lui DOC de la Survivor 2023

Cum se înțelege Claudia Pătrășcanu cu mama ei

Claudia Pătrășcanu a povestit fără a mai ezita că are o relație extrem de frumoasă cu mama ei. Deși nu se posteză alături de ea și nu vorbește prea des despre ea, artista o iubește și prețuiește foarte mult, așa cum este normal. De asemenea, a explicat că a învățat foarte multe lucruri de la ea, iar unul dintre cele mai importante este credința.

'Sunt foarte multe lucruri pe care le-aş putea spune despre mama mea şi ce am învăţat de la ea, pe tot acest parcurs al creşterii şi vieţii mele. Mama era şi este o muncitoare dedicată, puternică, dedicată creşterii şi educaţiei noastre. Cel mai de preţ lucru pe care l-am învăţat de la mama, a fost cum să-L slujesc pe Dumnezeu din toată inima. Aceasta este ca o moştenire pentru mine, pe care o s-o las mai departe, copiilor mei.', a dezvăluit Claudia Pătrășcanu pentru Fanatik.ro.

Claudia Pătrășcanu: 'Întotdeauna trebuie să-și prețuiască părinții'

Claudia Pătrășcanu a dobândit de la mama sa credința și mereu l-a pus pe Dumnezeu în viața ei. De asemenea, a încercat să se ghideze mult după învățăturile mamei sale privind creșterea copiilor săi. Artista a explicat că și ea le-a dat mereu acest sfat celor doi băieți ai săi, mai concret să-l aibă mereu pe Dumnezeu în gând să și creadă în Puterea Lui. Totodată, le-a spus încă de mici faptul că părinții trebuie să fie prețuiți.

'Eu încerc să-i fac să înţeleagă că întotdeauna trebuie să-şi preţuiască şi să-şi respecte părinţii. Suntem prieteni, vorbim deschis cât să înţeleagă pentru vârsta lor şi ei ştiu că le voi fi alături toată viaţa. Le-am explicat că pentru orice problemă sau situaţie în această viaţă, întâi de toate, trebuie să-L caute pe Dumnezeu. Este posibil ca noi, părinţii, să nu mai fim în viaţă, iar prima lor fugă să fie către Dumnezeu atunci când se confruntă cu viaţa şi situaţiile ei.', a continuat Claudia Pătrășcanu.

Cei doi băieți ai săi au grijă să o facă să se simtă specială

Claudia Pătrășcanu și-a învățat cei doi băieți încă de mici să fie adevărați gentlemani. De fiecare dată când au ocazia, cei doi copii își răsfață mama și o fac să se simtă specială. Mai concret, fie îi aduc flori, fie îi fac felicitări de dragoste sau diferite cadouri mici, dar cu o mare însemnătate. Artista susține că zilnic primește cuvinte frumoase și de iubire de la ei, ceea ce este mai important decât orice pentru ea.

'Eu sunt inima lor şi totul pentru ei, asta îmi spun zilnic. Acelaşi lucru le spun şi eu, încă de când erau în pântecul meu. Am primit mereu flori şi felicitări cu mesaje de iubire. (…) Dragostea de mamă este vindecătoare, da! Mama este iubire! Copiii când sunt bolnăviori, vor doar să îi mângâi şi îmi spun că nu mai persistă durerea, că le este mai bine. Mama este tratament, pansament pentru orice.', a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă