Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, divorț complicat! Ce a decis tribunalul: "Putea să fie o mamă și mai bună"

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au parte de un divorț complicat și care s-a lăsat nu o dată cu scântei. Cei doi s-au întâlnit din nou la tribunal, dar nu reușesc să se înțeleagă…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La cum stau lucrurile, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău vor avea parte de un divorț nu doar dificil, ci și extrem de lung. Cei doi s-au despărțit acum un an și, în pofida anterioarelor întâlniri din sala de judecată, nu au reușit nici acum să definitiveze situația, iar asta mai ales ca urmare a faptului că există și doi copii la mijloc.

„Dacă vreți țigăneală vă rog să vorbiți cu soția mea. Eu vreau să ocolesc acest subiect. Eu îmi doresc ce e mai bine pentru copii și pentru viitorul lor. Încă nu am adus martori împotriva ei, dar vom vedea ce se întâmplă la următorul termen”, a declarat Gabi Bădălău, la emisiunea Xtra Night Show (Antena 1).

La întrebarea reporterului dacă este Claudia Pătrășcanu o mamă bună, Gabi Bădășău a răspuns: Se poate și mai bună!

Cum adică dacă vreau să rămână copiii cu mine? Așa e de când lumea și pâmântul, copiii trebuie să rămână cu mama lor„, a declarat Claudia P[tr[;canu, vizibil iritată și nervoasă, la ieșirea din sala de judecată.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, un divorț de… cursă lungă

Până în momentul de față, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întânit de trei ori în sala de judecată pentru divorț, însă nu s-au schimbat prea multe, pentru că cei doi soți nu reușesc să cadă de acord în privința custodiei copiilor.

Din nefericire, și în acest termen judecătorii le-au mai dat o lună de așteptare, așadar se vor întâlni din nou la tribunal la jumătatea lunii noiembrie.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre relația cu Andrei Stoica, de la Ferma: „Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat”/ EXCLUSIV

„Nu am cu cine să am un dialog”

Și în luna iulie, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit pentru la tribunal, însă atunci lucrurile au degenerat, totul culminând cu un scandal.

‘Ne judecăm pentru creșterea și educația copiilor, din păcate, soția mea are tot o atitudine agresivă. Îmi doresc ce e mai bun pentru copiii noștri, școlile cele mai bune, cel mai bun viitor. Din păcate, nu am cu cine să am dialog’, declara la vremea respectivă Gabi Bădălău, conform Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, divorț complicat! Ce a decis tribunalul: "Putea să fie o mamă și mai bună"Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, divorț complicat! Ce a decis tribunalul: "Putea să fie o mamă și mai bună"

Artista a avut o cu totul altă variantă însă față de tatăl copiilor ei. În timp ce Gabi Bădălău a susținut că soția lui este agresivă, Claudia Pătrășcanu a negat tot, ba chiar a spus că nu au comunicat deloc în sala de judecată.

Motivul pentru carea intervenit amânarea procesului a fost spus chiar de vedetă. Se pare că Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău vor avea un divorț de durată, deoarece judecătorii au decis să le mai dea timp, în speranța că cei doi vor ajunge la un numitor comun.

‘Eu nici nu am vorbit cu soțul meu aici. Nu am spus un cuvânt. Au vorbit domnii avocați. Domnul Gabi mă amână, mă plimbă, nu vrea să înțeleagă că avem doi copii. Nu mă mai surprinde nimic. Nimeni nu a spus nimic, s-a mânat, pe motiv că poate ne vom înțelege, dar de un an de zile încercăm, adică eu încerc, pentru copiii noștri și pentru a primi un divorț pe care l-am solicitat de când el a devenit absent’, a mărturisit Claudia Pătrășcanu.

Citește și: Drama lui Gabi Luncă. Cântăreața a suferit de cancer, iar primul copil i-a murit în ziua când a fost botezat

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter