Drama lui Gabi Luncă. Cântăreața a suferit de cancer, iar primul copil i-a murit în ziua când a fost botezat

Publicat pe

Gabi Luncă a avut o poveste de viață dramatică. Una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică lăutărească a avut probleme grave de sănătate, în tinerețe, însă moartea copilului său a fost o încercare peste care puțin femei pot să treacă cu bine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

UPDATE. Tragedie în lumea artistică din România! Gabi Luncă a murit vineri seara, după o luptă de aproximatov trei săptămâni cu boala COVID-19, care i-a ucis și pe Cornelia Catanga și pe Nelu Ploieșteanu. Vă prezentăm în rândurile de mai jos povestea dramatică de viață a lui Gabi Luncă, supranumită doamna muzicii lăutărești.

Gabi Luncă a suferit de cancer de sân și a petrecut mult timp în spitale, chinuită de tratamente și ședințe de chimioterapie care și-au pus amprenta asupra fizicului, dar și psihicului său. S-a îndreptat spre Dumnezeu, care, spune ea, i-a dat putere și a reușit să treacă cu bine peste această încercare.

Medicii au reușit să o salveze, iar rugăciunea a ajutat-o să își păstreze firea și să fie puternică.

Drama lui Gabi Luncă. Cântăreața a suferit de cancer, iar primul copil i-a murit în ziua când a fost botezatDrama lui Gabi Luncă. Cântăreața a suferit de cancer, iar primul copil i-a murit în ziua când a fost botezat

Artista a povestit de curând că este sănătoasă, și și-a reiterat credința în Dumnezeu, povestind cu tărie că El a vindecat-o.

Citește și: Totul despre Denise Rifai, noua vedetă Kanal D. Cea mai dură femeie de pe micul ecran e o romatică incurabilă:„Îmi plac bărbații care aduc flori’ / EXCLUSIV

În urmă cu doi ani, artista și-a petrecut Anul Nou în spital, din cauza problemelor de sănătate

„Omul rămâne tot om şi ăştia suntem. Am fost bine mersi, dar am simţit că e ceva neînregulă. M-am dus la un spital privat şi m-a internat imediat. Am avut o răceală la plămânul stâng. Mulţumesc lui Dumnezeu că a trecut. Am stat 8 zile internată. Anul Nou l-am petrecut în spital, iar la 12 noaptea copiii mei au fost lângă mine', a spus interpreta.

„Chiar m-a lovit tare această ştire. Eu am plecat de sâmbătă în Germania, invitată la o nuntă, cu formaţii. Am intrat în 80 de ani şi sper că de sărbători unde mă orientez. Nu am nimic! După ce moare omul, degeaba îl face mare. Când Dumnezeu vindecă, omul nu mai are nicio putere. În trecut am fost bolnavă, acum sunt sănătoasă. Cred că Dumnezeu a fost mâna şi El m-a vindecat. Sigur că suntem oameni cu slăbiciuni, dar eu rămân pe credinţă', declara ea, la vremea aceea.

Gabi Luncă s-a pocăit, după ce copilul i-a murit imediat după botez

Gabi Luncă a mai trecut printr-o încercare extrem de dificilă. Artista și-a pierdut copilul, chiar după ce a fost botezat. Și-a dorit extrem de mult copii, însă problemele de sănătate nu i-au dat voie să rămână gravidă. Când în sfârșit a aflat că este însărcinată, Gabi Luncă a fost în culmea fericirii.

Citește și: Însărcinată în al doilea trimestru, Gina Pistol are probleme. Vedeta le-a cerut ajutorul fanelor:„Voi cum procedați, cum gestionați asta?’

După nașterea copilului, ea a trecut la penticostali. Însă, când a aflat că a rămas gravidă, Gabi Luncă a 'poftit' la o gură de gin, neștiind că femeile nu au voie să consume alcool în perioada aceea. I-a fost rău apoi: 'Eram însărcinată în trei luni. Am simţit că nu sunt prea bine şi că sunt pe cale să pierd sarcina'.

Gabi Luncă a născut o fetiță, care în ziua botezului a murit

'Eu nu-i spusesem lui Onoriu de promisiunea pe care o făcusem când era să pierd sarcina. Oricine se uita la ea, o vedea ca pe oricare copil normal, dar de câte ori mă duceam eu să o iau în braţe se petrecea ceva inexplicabil. Cum apăream eu la pătuţul ei,fetiţa mea se schimba la faţă şi, din albă devenea pământie şi începea să devină agitată. Am înţeles că nu se manifesta aşa numai în prezenţa mea', a povestit ea.

Artista spune că pe vremea când avea 23 de ani, s-a îmbolnăvit foarte tare, iar simptomele erau extrem de ciudate, lucru care a dus-o cu gândul la un blestem.

'La 23 de ani, m-am îmbolnăvit deodată foarte rău.Mi se învineţiseră unghiile iar pe faţă parcă eram opărită. Aveam o formă de fluture pe faţă. Mi se înmuiaseră muşchii de la picioare. Nu puteam să mai merg. Din zi în zi îmi era tot mai rău. Fusesem la spital, dar am ieşit la fel de bolnavă. M-au văzut nişte femei de la Târgovişte şi s-au speriat de mine. Mi-au spus că la mine nu e lucru curat şi că mi-a făcut cineva farmece, că mi-au dat argint viu şi mi-au spus că pot să şi mor… Femeile mi-au spus să merg la Baba Lina… care îmi descântă şi-mi dă afară argintul viu. Dacă nu te duci să ţi-l dea afară, e de rău cu tine, că vrea să-ţi ia viaţa această tânără. Mi-a spus şi cum arată…. Mi-a spus că eu am să fiu foarte mare, sus de tot şi cu numele şi cu situaţe materială. Baba mi-a zis să beau mercurul de la ea, pentru că este curat şi-l dă afară pe cel rău. Sigur că l-am băut. Însă nu mi-a făcut bine, cum mă aşteptam. Când am ajuns acasă, sora mea m-a dus la doctor şi şi mi-a făcut tratament… Mi se învineţiseră picioarele…', povestea ea, arată Libertatea.

Gabi Luncă, în război cu Loredana Groza

Cântăreaţa de muzică lăutărească Gabi Luncă şi Loredana Groza se aflau într-un proces din cauza nerespectării drepturilor de autor în privinţa unei piese.

Mărul discordiei între Gabi Luncă şi Loredana este piesa Cip-Cirip', pe care aceasta din urmă a inclus-o pe albumul ei, Agurida'.

Cântăreaţa de muzică lăutărească susţine că melodia respectivă este Într-o zi la poarta mea', din repertoriul său, Loredana folosind piesa fără să plătească drepturi de autor.

Citește și: Alex Bodi, prima declarație după ce Bianca Drăgușanu a apărut cu ochiul vânăt și a sugerat că el a bătut-o:„Vă bucurați de răul altuia…’

Cele două artiste au ajuns să se lupte în instanţă din cauza acestei melodii.  

Cântăreața de muzică lăutărească a fost invitată la o emisiune de la Kanal D, unde a vorbit despre războiul dintre ea și Loredana Groza.

„Am avut o discuţie foarte aprinsă. A venit la mine, râzând. Putea să îmi spună, mă, o înţelegere. Piesa asta îmi aparţine din cap până în picioare. Această piesă am ascultat-o la cineva cu vioara, dar eu i-am făcut floricelele, am făcut tot. Eu o iubesc pe Loredana, dar să cadă ea de ruşine pentru că o cântă cum o cânt eu…Ea spune că o știe de la Romica Puceanu, din 82. Romica o cânta în alt fel', a spus Gabi Luncă.

„Vreau să se facă dreptate… Prezența mea în acest dosar se datorează respectului pe care i-l port. Nu am cerut despăgubiri de 50.000 de euro cum s-a spus. Ar fi niște bani murdari, nu am cerut. Dumnezeu știe. Cheltuielile de judecată sunt de aproape 57.000 de lei. Pe 25 ianuarie avem înfățișarea', spunea în urmă cu trei ani Gabi Luncă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter