Claudia Pătrășcanu, un nou mesaj acid la adresa lui Gabi Bădălău. „Ce așteptări aș putea să am dintr-un salariu minim pe economie al soțului meu?”

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu a postat pe contul de socializare, un nou mesaj, pentru a lămuri zvonurile legate de pensia alimentară pe care soțul ei urmează să o dea celor doi băieți ai lor.

Claudia Pătrășcanu, un nou mesaj acid la adresa lui Gabi Bădălău. „Ce așteptări aș putea să am dintr-un salariu minim pe economie al soțului meu?'Claudia Pătrășcanu, un nou mesaj acid la adresa lui Gabi Bădălău. „Ce așteptări aș putea să am dintr-un salariu minim pe economie al soțului meu?'

Reacția artistei vine, la aproape o lună după ce a petrecut câteva zile de relaxare alături de soțul și cei doi băieți, la munte. Vedeta a declarat atunci că e și Gabi fac orice pentru binele celor doi copii.

„S-a scris în presă că aștept avere și pensie alimentară că să-mi reconsolidez carieră… păi dacă ar fi fost așa… așteptăm nu?!  N-am ajuns nici măcar la primul termen dat de către instanța pentru divorț.  Din fericire, nu am așteptări nici de la soțul meu, nici de la instanța! Ce așteptări aș putea să am dintr-un salariu minim pe economie al soțului meu???  Mi-am demarat singură proiectele pentru traiul și binele nostru. Îmi iubesc copiii cel mai mult pe lumea asta și tot ce fac , voi face pentru ei și pentru confortul lor, să le fie cel mai bine!!!!  După ce am fost dați afară din casă, tatăl copiilor mei nu a avut niciodată restricții să-i viziteze la domiciliul meu din Agigea, doar că i-a vizitat când a avut timp și dispoziție , că era drumul lung pentru el. Pentru confortul copiilor mei, de a fi mai aproape de tatăl lor și a nu mai fi supuși la naveta Bolintin-Agigea, am ales să ne mutăm la București, fără să aștept averi și pensii alimentare . Nu am solicitat nimic pentru mine personal,NICIODATĂ, a fost alegerea soțului meu calea judecătorească. Acum , să decidă legea și orice va decide va fi tot pentru copiii mei, pentru că în primul rând ei merită TOT, pe lumea asta. Este normal că eu, că mama să fac ce-mi stă-n puteri pentru ei.
Până în prezent, consider că doar de liniște și pace au nevoie sufletele mele minunate, atât ! Restul am eu grijă s-o ducem bine…până la pensia mea, nu până la a lor (din partea tatălui) ',
este mesajul transmis de Claudia.

„Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o'

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soțul»……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime!, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook, pe 12 august.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter