Oana Pellea, jignită în ultimul hal, după ce a postat un mesaj despre Cristina Țopescu. „Ești o greșeală genetică a marelui actor”

Publicat pe

Actrița Oana Pellea a fost jignită, după ce a criticat modul în care s-a comentat moartea jurnalistei Cristina Țopescu, scrie Știrileprotv. Aceasta le-a arătat tuturor mesajul primit din partea unui internaut.

Oana Pellea, jignită în ultimul hal, după ce a postat un mesaj despre Cristina Țopescu. „Ești o greșeală genetică a marelui actor'Oana Pellea, jignită în ultimul hal, după ce a postat un mesaj despre Cristina Țopescu. „Ești o greșeală genetică a marelui actor'

Oana Pellea a prezentat conținutul mesajului pe care l-a primit într-o postare publică pe Facebook.

„Eh… am primit și acest drăgălaș mesaj: ‘Ești o greșeală genetică a marelui actor. Nici în fața morții nu ai pic de bun simț. Ești o mare JAVRĂ. Dacă te-ar lua DRACU ar fi o mare victorie a acestui popor. Iti doresc din toata ființa mea să ai parte de un sfârșit cat mai neplacut si cat mai curand Doar PAMANTUL o să-ți închidă BOTUL ăla SPURCAT și plin de VENIN….. JAVRĂ!!!', este mesajul primit de actrița Oana Pellea, conform Știrileprotv.

 Mesajul publicat de actriță a fost șters ulterior de pe profilul ei de socializare. Oana Pellea ar fi fost criticată după ce a publicat un mesaj pe Facebook, referitor la moartea jurnalistei Cristina Țopescu.

 „Moartea ca subiect de cancan… Comentatori de moarte… necunoscători de viață. Ciori croncănitoare… comentatoare… Jalnic tablou! Îi comentați moartea… Ce oribil! Cristina Topescu a avut un SUFLET MARE și o capacitate de a iubi enormă. Mesaj către țoti cei care comentează… ca subiect de cancan… plecarea Cristinei Topescu… vă asigur de tot disprețul meu! Atitudinea voastră accentuează faptul că avea enormă dreptate iubind câinii mai degrabă decât oamenii. Dumnezeu să o odihnească pe Cristina. A fost un suflet foarte frumos! Iar vouă… toți cei care îi judecați moartea să vă dea Domnul… după cât bine ați făcut în viața asta și după câte suflete nevinovate ați salvat…', a scris Oana Pellea pe Facebook. Mai apoi, actrița a precizat că a primit „sute de mesaje de iubire' de la fanii și admiratorii săi.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter