Claudia Pătrășcanu susține că este urmărită de Gabi Bădălău, după divorț: "În ce teroare trăiesc eu, doar pentru că..."

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu susține că este urmărită de Gabi Bădălău, după divorț. În luna octombrie, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat oficial, după mai bine de doi ani de scandaluri și procese. Chiar dacă au reușit să ajungă la un numitor comun, discuțiile aprinse între cei doi nu s-au terminat. Vedeta face acuzații grave acum la adresa fostului soț, susținând că este terorizată cu mesaje și urmărită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu susține că este urmărită de Gabi Bădălău, după divorț. În data de 20 octombrie, după mai bine de doi ani de procese, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat oficial. Artista a revenit și în acte la numele de Pătrășcanu, renunțând la numele de familie al fostului ei soț. De asemenea, s-a decis ca cei doi băieți pe care îi au împreună să rămână la mamă.

Claudia Pătrășcanu susține că este urmărită de Gabi Bădălău, după divorț: "În ce teroare trăiesc eu, doar pentru că..."Claudia Pătrășcanu susține că este urmărită de Gabi Bădălău, după divorț: "În ce teroare trăiesc eu, doar pentru că..."

Însă, chiar dacă au reușit să ajungă la un numitor comun în privința divorțului, scandalul dintre ei nu se oprește aici. Claudia Pătrășcanu face acuzații grave la adresa fostului soț și susține că acesta continuă să o terorizeze și după încheierea divorțului.

Citește și: De ce s-au certat iar Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, fix înainte să divorțeze oficial:„Mi s-a părut bătaie de joc’

Citește și: Claudia Pătrășcanu îl atacă dur pe Gabi Bădălău, după divorț:„Cum să vrea să fie domiciliul copiilor la el? Nu are timp de ei, merge în cluburi’

Citește și: Pepe și Yasmine Ody și-au botezat fiul.Andra și Cătălin Măruță, invitați de onoare la marele eveniment. Imagini de la petrecere

Citește și: Alex Dobrescu are o nouă iubită, după despărțirea de Cristina Cioran.Cine este femeia cu care s-a sărutat în lift

Claudia Pătrășcanu susține că este urmărită de Gabi Bădălău, după divorț

 Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă chiar și după ce au divorțat în mod oficial și după ce instanța a stabilit că fiii lor vor crește alături de mamă. Într-o emisiune, cântăreață a făcut acuzații grave la adresa fostului soț.

Claudia susține că este terorizată non-stop de Gabi. Bărbatul ar fi pus oameni să o urmărească, dar îi interzice și să plece de acasă de lângă cei doi băieți.

Vrei să-ți arăt 40 de mesaje în seara asta?! (…) În ce teroare trăiesdc eu, doar pentru faptul că muncesc, doar pentru faptul că am venit aici să-mi promovez melodiile. 'De ce nu sunt lângă copii acum?'. (…) Trebuie să muncesc pentru copii. (…) Eu nu sunt sechestrată la domiciliu, am viața mea, cariera mea, muzica …. Trebuie să cânt. Copiii au stat cu mătușa și cu mama, sunt două femei. (…) Sunt urmărită cred că de câteva luni.', a spus Claudia Pătrășcanu, la Xtra Night Show.

„Sunt urmărită încontinuu”

Conform spuselor Claudiei, oamenii angajați de Gabi Bădălău au urmărit-o și în timpul procesului, dar acest lucru ar continua și acum.

Dar deși, din păcate, divorțul s-a terminat, custodia s-a înțeles unde, tot mai sunt situații neplăcute și nu se trece peste, nu știu de ce. Nu cred că se va ajunge la un numitor comun. Având în vedere că am divorțat, sunt urmărită încontinuu.

Încontinuu sunt urmărită, din timpul procesului am fost urmărită, dar am zis că urmărește să vadă ce fac, cum fac, n-am înțeles nici acum. Da, ies cu două mașini după mine zilnic de câteva luni buni…’, a spus Claudia Pătrășcanu.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă