Claudia Pătrășcanu vrea să rămână însărcinată, după divorțul de Gabi Bădălău: "Intuiția mea este că se poate"

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu a divorțat oficial de Gabi Bădălău după mai bine de trei ani de scandaluri cu acesta. Cei doi au stabilit custodia celor doi băieți pe care îi au împreună, iar artista a mărturisit recent că își dorește să devină însărcinată. Claudia Pătrășcanu vrea să devină mamă pentru a treia oară!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat oficial, iar acum sunt doi oameni liberi. În ultimii trei ani, cei doi și-au aruncat cuvinte dure, dar au ajuns la un acord privind custodia celor doi copii pe care îi au împreună. Recent, artista le-a mărturisit fanilor din mediul online care sunt dorințele pe care le are în acest an.

Claudia Pătrășcanu vrea să rămână însărcinată, după divorțul de Gabi Bădălău: "Intuiția mea este că se poate"Claudia Pătrășcanu vrea să rămână însărcinată, după divorțul de Gabi Bădălău: "Intuiția mea este că se poate"

Claudia Pătrășcanu a reușit să își revină după despărțirea de Gabi Bădălău și se declară fericită alături de cei doi băieți ai ei. Cu toate astea, artista își dorește ca anul acesta să devină mamă pentru a treia oară. Totuși, cântăreața a mărturisit că nu este într-o relație.

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au petrecut împreună de ziua fiului lor cel mare, după divorț:'A fost foarte frumos. Am vorbit de…'

Citește și:Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că o terorizează, și după divorț:”Sunt urmărită cu două mașini”

Citește și:Ion Țiriac își împarte averea în mod egal celor 33 de copii:'Mi-au plăcut mult femeile, dar mi-a fost frică de iubire'

Citește și:Gabriela Cristea luptă cu kilogramele în plus, dar nu reușește să slăbească:„Mă apucă disperarea. De dimineață și până seara mă gândesc…'

Claudia Pătrășcanu vrea să rămână însărcinată după divorțul de Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu, 44 de ani, are planuri mari pentru 2023, iar unul dintre ele ar fi să rămână însărcinată. Artista este activă pe rețelele de socializare, iar recent le-a mărturisit fanilor dorințele sale pentru anul acesta. Artista a divorțat oficial de Gabi Bădălău și acum este deschisă la posibilitatea de a rămâne însărcinată în anul 2023. Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că vrea să rămână însărcinată. Vedeta susține că băieții ei își doresc un frățior. Chiar și așa, Claudia a declarat că nu are o relație în prezent.

„Anul acesta, eu am uitat să-mi pun dorințe, dar copiii mei au făcut-o pentru mine. Știu doar ca am câteva obiective de atins, că voi ajunge exact unde mi-am propus și asta pentru că pot.(…)Dacă dorința copiilor mei este de a avea un frățior, intuiția mea este că se poate, dar tot cu Voia Domnului. .', a scris artista pe Instagram.

Claudia Pătrășcanu își dorește să întâlnească bărbatul potrivit

Claudia Pătrășcanu a fost surprinsă recent cu un bărbat, dar până acum nu a confirmat că ar avea un nou partener. Vedeta s-a filmat cu el în mașină,iar clipurile video au fost postate pe rețelele de socializare. Însă nu a anunțat nimic legat de o nouă relație. Claudia Pătrășcanu a mai dezvăluit că își dorește să întâlnească un bărbat potrivit pentru ea.

„.Eu nu generalizez, cum nu toate femeile sunt la fel, nici bărbații nu sunt. Sunt bărbați responsabili, minunați. Mi-aș dori un om bun lângă mine, cu suflet, responsabil. Să îmi fie alături și să fie cel mai bun prieten al copiilor mei.', a spus artista la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu a divorțat oficial de Gabi Bădălău

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au divorțat oficial, după trei ani de la despărțire. Artista este mulțumită de hotărârea judecătorilor. Divorțul a fost pronunțat chiar pe 20 octombrie, iar Claudia a revenit la numele de Pătrășcanu. Cântăreața și-a exprimat dorința de a avea o relație decentă cu Gabi Bădălău, de dragul copiilor lor.

Suntem liberi și să dea Dumnezeu să ne înțelegem pentru copii. Poate de acum înainte ne vom înțelege și poate nu o să mai fie presiune pe noi sau pe copii. Poate cu aceasta finalizare de divorț se vor întâmplă și lucruri bune. Poate ne înțelegem, eu îmi doresc foarte tare să ne înțelegem.„, a mărturisit Claudia Pătrășcanu, în emisiunea XNS.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă