Cleopatra Stratan, mai sexy ca niciodată în videoclipul piesei „La ușa mea”. „Filmările au fost extenuante”

Publicat pe

Cleopatra Stratan a lansat piesa „La ușa mea' , iar videoclipul este spectaculos, artista fiind mai sexy ca niciodată. De altfel, aceasta este cea mai îndrăzneață apariție a interpretei, de până acum.

Cleopatra Stratan, mai sexy ca niciodată în videoclipul piesei „La ușa mea'. „Filmările au fost extenuante'Cleopatra Stratan, mai sexy ca niciodată în videoclipul piesei „La ușa mea'. „Filmările au fost extenuante'

Cleopatra, care la 3 ani și jumătate cânta Cuțu', Ghiță', Melc-melc' și Hopa-hop' și ajungea în Cartea Recordurilor drept cea mai mică solistă din lume ce a susținut un concert live, a crescut mult și s-a transformat într-o adolescentă frumoasă, o brunetă cu părul creț, care fură priviri și inimi. Ce nu s-a schimbat la ea este dragostea pentru muzică.

Videoclipul piesei „La ușa mea”, regizat de Roman Burlaca, dezvăluie o Cleopatra Stratan diferită, care își pune în evidență latura sexy și încrezătoare și care nu este dispusă să se întoarcă în trecut.

„Piesa La ușa mea vine de la Marius Dia și Alex Parker și mi-a plăcut din start. Pot spune că și eu am lucrat la ea pentru că versurile îmi aparțin, aceasta fiind prima piesă lansată cu versurile mele în totalitate.

La ușa mea este o piesă ritmată cu un mesaj demn: orice fată poate să treacă peste o despărțire, să-și șteargă lacrimile și să nu ofere o a doua șansă. Despre asta e piesa. Filmările au fost extenuante, însă am primit o energie absolut minunată de la dansatori și echipă. Sper din suflet să vă placă piesa și să o simțiți așa cum o simt eu!”, mărturisește Cleopatra, potrivit infomusic.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter