Andreea Mantea a răbufnit la "Puterea Dragostei": "Închideți conexiunea, că nu vreau să-l mai văd. De ce îl ținem în casă?"

Publicat pe

Andreea Mantea a răbufnit la „Puterea Dragostei”. Nu a mai reușit să se abțină și a luat o decizie tranșantă.

Andreea Mantea a răbufnit la "Puterea Dragostei": "Închideți conexiunea, că nu vreau să-l mai văd. De ce îl ținem în casă?"Andreea Mantea a răbufnit la "Puterea Dragostei": "Închideți conexiunea, că nu vreau să-l mai văd. De ce îl ținem în casă?"

Andreea Mantea a fost efectiv scoasă din minți la „Puterea Dragostei”. Vinovatul este Philip, concurentul care ar părea că joacă la mai multe capete. Aparențele arată că bărbatul nu caută să-și găsească o parteneră cu care să se potrivească, ci doar să rămână în emisiune.

Vizibil iritată, mai ales pentru că sunt încălcate regulile și nu este respectată echipa de producție așa cum se cuvine, Andreea Mantea i-a solicitat lui Philip să plece acasă, oferindu-i ocazia de a discuta în privat cu Ligi. Concurentul a refuzat. însă, oferta, scrie cancan.ro.

„Arată-i acum! Ei, nu mie. Arată-i ei, eu nu vreau să văd, nu se uită nimeni. Nu-i de emisiune, că nu filmează nimeni. Poate camera aceea o să-ți filmeze telefonul, eu ți-am dat ocazia să nu se vadă nimic. De ce îi arăți după emisiune? Ce cauți aici? Eu nu te pedepsesc să știi. În cazul ăsta, te rog să pleci acasă. Zi-mi ce-i aici? Cum se numește emisiunea? Emisiunea nu se numește: fac în afară, nu se numește stau pe canapea, mie mi s-a pus pata pe tine.

De ce nu-i arăți în emisiune, unde te găsești tu cu Ligi să-i arăți? Vreți să nu vă mai lăsăm să stați împreună pe holuri? Cum se prinde fată cu băiat pe hol…cartonaș! Ești obligat să respecți un regulament. Închideți conexiunea, că nu vreau să-l mai văd. De ce îl ținem în casă? Philip, dacă ai puțin bun simț..te ridici, îți scoți lavaliera și ne luăm la revedere. Nu mă interesează dacă ai tu nervi. Părăsești emisiunea în acest moment', a spus enervată la culme Andreea Mantea, în direct.

Sursa foto: Instagram, Facebook, Captură Kanal D

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter