Jennifer Aniston, detalii dureroase despre copilăria ei: „Nu vreau să mai simt asta”

Publicat pe

Jennifer Aniston a împlinit pe 11 februarie 51 de ani. Actrița i-a acordat un interviu prieteni sale, Sandra Bullock, pentru revista Interview.

Jennifer Aniston, detalii dureroase despre copilăria ei: „Nu vreau să mai simt asta'Jennifer Aniston, detalii dureroase despre copilăria ei: „Nu vreau să mai simt asta'
Citește și: Jennifer Aniston a împlinit 51 de ani și a înnebunit internetul cu această fotografie

Aniston și-a deschis inima și a vorbit despre problemele din copilăria sa, despre nevoia e a fi iubită și despre relația complicată pe care o are cu părinții ei.


În același interviu, Jennifer Aniston i-a mărturisit Sandrei Bullock că are un „fel de a respinge fericirea și pozitivitatea.

Citește și: Justin Theroux, fostul soţ al lui Jennifer Aniston, a suferit de ADHD: „Îmi era imposibil să mă concentrez”


„Cred că vine de la faptul că am crescut într-o casă instabilă și asta m-a făcut să nu ma simt în siguranță', a spus Aniston.


„Să vezi doi adulți că nu se comportă civilizat unul cu celălalt și să fii martor la anumite lucruri ale comportamentului uman, m-a făcut să mă gândesc: nu vreau să fac asta. Nu vreau să fiu asta. Nu vreau să experimentez sentimentul pe care îl am în corp acum. Nu vreau ca nimeni cu care intru în contact vreodată să simtă asta', a mai mărturisit actrița.

Citește și: Rivalitatea Angelina Jolie – Jennifer Aniston! Nu s-au privit deloc la Globurile de Aur


„Așa că probabil trebuie să le mulțumesc părinților mei. Poți fie să fii furios sau martir, sau poți să spui: ai lămâi? Hai să facem limonadă'.

Părinții lui Jennifer Aniston, John și Nancy, au divorțat când aceasta avea doar 9 ani.

Citește și: Jennifer Aniston la 46 de ani. Cele mai frumoase apariţii!

Aniston a mai vorbit despre relația ei complicată cu mama ei într-un interviu din 2018 acordat publicației The Telegrah.


„Nu am devenit copilul model pe care ea și l-a dorit (…) fetița asta care doar voia să fie văzută și iubită de o mamă prea ocupată cu lucruri care chiar nu contau', a povestit Jennifer, vorbind despre proiectul său „Dumplin'.

Citește și: O prietenie atipică – Selena Gomez şi Jennifer Aniston
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter