O prietenie atipică – Selena Gomez şi Jennifer Aniston

Publicat pe

Chiar dacă este o diferenţă între ele de douăzeci şi doi de ani, Jennifer Aniston şi Selena Gomez s-au împrietenit imediat după ce s-au cunoscut.

 

Selena Gomez si Jennifer Aniston1

 

Având aceeaşi firmă de management, fostul star Disney a cunoscut-o pe actriţa din ,,Friends' la o întrunire a companiei lor.

 

La puţin timp după, Jennifer a invitat-o pe Selena în casa sa şi într-o perioadă foarte scurtă au devenit chiar BBFs. Printre activităţile lor favorite se numără gătitul, mai exact preparea de pizza în cuptorul special al lui Aniston.

 

Selena Gomez si Jennifer Aniston2

 

Diferenţa de vârstă este chiar un atu în prietenia dintre cele două vedete. ,,Îmi dă sfaturi materne', declară Selena Gomez despre Jennifer Aniston. Ele s-au cunoscut în decembrie anul trecut, Selena declarând că a fost mereu o admiratoare a lui Jen încă de la vârsta de opt ani. Cele două au fost văzute şi în club împreuna la petrecerea de după ,,Globurile de Aur' din acest an.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter