Antonia, mai fericită ca niciodată de când a venit Maya în România. Imaginile care spun totul

Publicat pe

Antonia nu își mai încape în piele de fericire de când fetița ei, Maya, a venit în România. Artista a așteptat mult timp pentru a se putea bucură de prezența ei în țară, iar acum radiază de când familia este completă.

Antonia, mai fericită ca niciodată de când a venit Maya în România. Imaginile care spun totulAntonia, mai fericită ca niciodată de când a venit Maya în România. Imaginile care spun totul

Antonia și Vicenzo Castellano s-au luptat ani buni pentru custodia fetiței pe care o au împreună și ambii au încercat din răsputeri să o aibă aproape pe Maya. Din fericire, în ultima perioada Antonia se poate lăuda cu fericirea supremă: are toți cei trei copii alături de ea. I s-a îndeplinit cel mai mare vis, iar acum se simte completă.

Citește și: Antonia a ajuns pe mâna medicului estetician.Ce intervenție și-a făcut la față

De când a venit în țară, Antonia a postat pe rețelele de socializare fotografii și Instastory-uri, în care se observă cât de răsfățată este fetița de către mama ei, scrie cancan.ro. Cele două au mers împreună la salonul de înfrumusețare și s-au distrat pe cinste, Antonia menționând chiar că este cea mai fericită zi din viața ei.

Până acum Antonia s-a putut bucura de clipe alături de fiica ei numai în Italia, unde Maya se află în grija bunicilor. În ciuda distanței, relația mamă-fiică nu s-a răcit. Cele două țin legătura și nu trece nicio zi fără să vorbească la telefon.

Citește și: Antonia nu s-a mai putut abține. A spus totul pe contul de socializare. „Sunt foarte dezamăgită și cumva scârbită'

În vila de jumătate de milion de euro pe care Antonia și Alex Velea și-au achiziționat-o de curând, Maya are camera ei. Antonia i-a pregătit fetiței spațiul pe care și l-a dorit mereu.

Maya, în vârstă de 10 ani, este foarte frumoasă și drăgălașă. Fetița moștenește frumusețea mamei sale, iar printre pasiunele sale se numără și machiajul.

Citește și: Antonia a câștigat prima bătălie cu Vincenzo Castellano, pentru custodia fetiței. Maya a venit în România: 'Te iubesc'

Sursa foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter