Cleopatra Stratan și Edward Sanda, secretul unei căsnicii fără certuri: „Când vine o problemă, ne…”

Publicat pe

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, secretul unei căsnicii fără certuri. Cei doi artiști se iubesc, pe zi ce trece, mai mult, însă știu că pentru a trece cu bine peste obstacolele din viața de cuplu au nevoie de comunicare. Chiar dacă sunt foarte tineri și au aproape un an de când sunt soț și soție, fata lui Pavel Stratan a recunoscut care este secretul pentru care ea și Edward nu se ceartă niciodată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt printre puținele cupluri atât de tinere din showbiz. Mai mult, s-au căsătorit anul trecut, pe când ea avea doar 18 ani, iar el 23. De când au devenit soț și soție, ambii cântăreți au devenit mai uniți, însă există și momente în care au opinii diferite. Asta i-a făcut să se asculte și mai mult și să încerce să găsească o cale de mijloc. 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, secretul unei căsnicii fără certuri: „Când vine o problemă, ne…'Cleopatra Stratan și Edward Sanda, secretul unei căsnicii fără certuri: „Când vine o problemă, ne…'

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor sărbători un an de căsnicie la jumătatea lunii august. În tot acest timp, cei doi au știut cum să facă față problemelor care s-au ivit în relația lor de cuplu. Iată ce a recunoscut Cleopatra Stratan!

Citește și: Cum a început, de fapt, povestea de iubire dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda:”Credeam că este împreună cu Ioana Ignat”

Citește și: Cum își împart banii Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la aproape un an de la căsătorie:„Încă nu am trecut prin toate situațiile vieții…'

Citește și: Cum arată Claudia Radu de la Chefi la Cuțite după ce a slăbit 43 de kilograme:„Sunt atât de mândră de mine'

Citește și: Mihai Mitoșeru are o nouă iubită:„Vreau să mă însor, vreau să fac nuntă'

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, secretul unei căsnicii fără certuri

Cei doi cântăreți au succes nu doar în plan profesional, dar mai ales în cel personal. Mai au puțin și vor sărbători un an de la căsătorie, fiind printre cele mai tinere persoane publice care au făcut pasul cel mare. Sunt la fel de îndrăgostiți ca la început și au învățat, între timp, cum să facă față provocărilor de orice fel. Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, la jumătatea lunii august a anului trecut, într-un cadru restrâns, fiindu-le aproape doar cei apropiați.

„Noi suntem doi oameni extrem de calmi în momente tensionate. Nu ne certăm niciodată, pentru că știm că nu rezolvăm nimic. Când vine o problemă ne așezăm și discutăm. Îmi place că e la fel de copilăros ca mine. Ne-am descoperit latura asta unul al altul. (…) Îmi place tot la el', a povestit Cleopatra Stratan, scrie Spynews.

„Viața de femeie căsătorită este frumoasă și fericită. Noi nu ne certăm niciodată. Avem situații în care eu am o părere, iar el are altă părere, încercăm să o discutăm și rezolvăm orice’, a spus fiica lui Pavel Stratan, la un moment dat, pentru Fanatik.

„Deocamdată mai așteptăm până să devenim părinți. Nu ne grăbim, dorim să mai copilărim noi. După aceea, vedem. Să ne punem la punct cu casa, cu amănuntele…’, a mai continuat artista.

Sursă foto: arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter