Codin Maticiuc a devenit tătic. Prima imagine cu fetița lui, Smaranda

Publicat pe

Codin Maticiuc a devenit tătic pentru prima dată astăzi, 5 aprilie. Iubita actorului a născut în Miami o fetiță perfect sănătoasă. Micuța a primit numele de Smaranda, iar Codin Maticiuc deja a postat primele fotografii cu fetița lui. 

Este o bucurie de nedescris în familia lui Codin Matiuc. Actorul a devenit tătic la 39 de ani și se bucură din plin de aceste momente unice din viața lui. Iubita actorului a născut în Miami, acolo unde el este la filmări pentru 'Miami Bici'.

Codin Maticiuc este foarte fericit și a postat deja primele imagini cu fiica lui, Smaranda. 'Uite, tată! Sunt și eu tată! (…) Nu-ți face griji. Sunt aici. Sunt aici de mult, te așteptam.', a scris proaspătul tătic pe una dintre rețelele de socializare.

I-a pus numele fetiței sale după mama  lui

Numele fetiței a fost deja ales după cel al mamei lui Codin. Evident, cel care a avut această idee a fost chiar proaspătul tătic. Smaranda este numele pe care pe fiica actorului îl poartă, la fel ca și mama lui. „Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii.'a mai declarat Codin Maticiuc.

Citește și: FOTO RARĂ! Cum arată mama lui Codin Maticiuc. A fost o frumusețe răpitoare în tinerețe

Citește și: Codin Maticiuc nu are planuri de căsătorie cu mama copilului | EXCLUSIV

FOTO: Instagram, Facebook

Codin Maticiuc a devenit tătic. Prima imagine cu fetița lui, SmarandaCodin Maticiuc a devenit tătic. Prima imagine cu fetița lui, Smaranda
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter