Vedete și personalități la Gala Femeia Anului 2018. Margareta Pâslaru este marea câștigătoare

Publicat pe

De 21 de ani, revista Avantaje organizează Gala FEMEIA ANULUI, în cadrul căreia decernează Premiile Femeia Anului, unele dintre cele mai longevive și de înaltă ținută distincții din România.

Aceste premii de excelență sunt o recunoaştere datorată femeilor de valoare din România, dedicării, talentului, sensibilităţii, implicării lor în viaţa socială şi nu în ultimul rând, puterii feminine de a lupta.

La cea de-a XXI-a ediții a Galei ne-au trecut pragul vedete și personalități din domeniile culturii, sănătații, implicării sociale, educației, sportului sau artei autentice, nume reprezentative pentru femeile din România.

Vedete și personalități la Gala Femeia Anului 2018. Margareta Pâslaru este marea câștigătoareVedete și personalități la Gala Femeia Anului 2018. Margareta Pâslaru este marea câștigătoare

Gala Femeia Anului 2018 și-a desemnat câștigătorii

Doamna MARGARETA PÂSLARU este câștigătoarea premiului Femeia Anului la această categorie. Trofeul este înmânat de Cătălin Anchidin, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de comunicare și promovare a artei românești.

Laureata acestui premiu este actriță, cântăreață, compozitoare, textieră, realizatoare de radio și televiziune. Delicată, sensibilă, de un optimism fără leac și abrupt de sinceră, este excepția frumoasă a scenei românești, o îndrăgostită pe viață de luminile rampei. Vocea sa amplă, timbrul grav, inconfundabil, ochii rotunzi și pătrunzători spun povești trăite despre adevărurile din noi. Este artista care a revoluționat muzica ușoară românească și pentru care muzica este mereu alta.

Descoperă AICI toți câștigătorii.

Foto: Avantaje 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter