Gina Pistol, apariție surprinzătoare în serialul

Gina Pistol joacă în Fructul oprit'. Prezentatoarea Asia Express' își face apariția în episodul cu numărul 30 din cel de-al doilea sezon al serialului. 

M-am bucurat foarte mult să reîntâlnesc oameni dragi', mărturisește Gina Pistol, care nu se află la prima experiență de acest gen. A fost o plăcere să fiu pe platourile de filmare ale serialului și să petrec un sfert de zi alături de echipa <>. Este o atmosferă foarte frumoasă la filmări, s-a râs, s-a improvizat, nici nu știu când a trecut timpul atât de repede. A fost super fain și a mers totul ușor', a adăugat Gina. Aceasta își interpretează propriul rol în Fructul oprit' și va putea fi văzută de telespectatorii Antenei 1, miercuri, de la ora 20.00, în episodul 30 din sezonul 2.

Oltenii Sile și Lina Boască (Marian Râlea și Adriana Trandafir), dar și Costică (Liviu Vârciu) au parte de o surpriză de proporții în momentul în care Gina își face apariția în Snagov. Tanța (Doinița Oancea) o va cunoaște astfel pe femeia, care îl alintă Costi pe soțul ei și care a făcut-o să trăiască clipe de gelozie. Așa mă bucur că te cunosc!', îi mărturisește Gina Tanței.

Gina Pistol, despre relația cu Smiley și viitorul lor

Viața ei a fost una în care suișurile și coborâșurile și-au făcut loc deopotrivă, însă Gina Pistol trăiește acum cea mai fericită perioadă din viața ei. Îi merge șnur și-n viața profesională, și-n viața sentimentală, subiecte despre care a vorbit cu maximă sinceritate, în interviul de mai jos.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro