Colanții i-au jucat feste! Jennifer Lopez a arătat TOT când a ieșit de la sală, iar imaginile au făcut înconjurul lumii!

Publicat pe

Jennifer Lopez arată spectaculos la 50 de ani, iar dovada stă în cea mai recentă apariție a artistei, din ziua de Crăciun. Ținuta de fitness purtată de vedetă a făcut senzație în mediul virtual.

Colanții i-au jucat feste! Jennifer Lopez a arătat TOT când a ieșit de la sală, iar imaginile au făcut înconjurul lumii!Colanții i-au jucat feste! Jennifer Lopez a arătat TOT când a ieșit de la sală, iar imaginile au făcut înconjurul lumii!

Cunoscuta vedetă în vârstă de 50 de ani și-a arătat formele în costumul roșu de latex, scrie The Sun. De altfel, costumul vedetei este atât de mulat, încât i se văd părțile intime, însă, Jennifer nu are nicio problemă cu acest lucru și nu îi pasă de gurile rele.

Jennifer Lopez a fost surprinsă părăsind o sală de fitness din Miami, Florida, alături de logodnicul ei, Alex Rodriguez, cu șase ani mai tânăr.

Cu ocazia Crăciunului, ea și-a dezvăluit planurile pentru Sărbători. „Ziua de Crăciun este cât se poate de normală pentru noi. Ne trezim, deschidem cadourile, luăm masa și ne bucurăm de compania fiecăruia dintre noi', a spus ea pe contul de Instagram, acolo unde a și publicat imaginea în care apare îmbrăcată cu costumul roșu de latex.

Vedeta a fost însoţită de logodnicul său, Alex Rodriguez, acesta urcându-se, la plecare, la volanul unui Porsche roşu. Maşina evaluată la 140.000 de dolari a fost cadoul primit de cântăreaţă cu ocazia zilei sale de naştere, transmite Daily Mail.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter